„Piedod, mīļā.” Itālijas karognesējs Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā pazaudējis laulības gredzenu

© Latvijas Olimpiskā komiteja

Karoga nešanas pienākumi Itālijas augstlēcējam Džanmarko Tamberi 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas laikā nedaudz nogāja greizi, un tam nebija nekāda sakara ar viņa vicināto zaļo, balto un sarkano karogu, raksta foxnews.com.

Tamberi savā „Instagram” kontā atklāja, ka Sēnas upe, pa kuru atklāšanas ceremonijas laikā brauca visu valstu laivas, ir viņa laulības gredzena jaunā mājvieta, jo tas nogrimis upes dibenā.

Tamberi uzrakstīja atklātu atvainošanās vēstuli savai sievai Kjarai Bontempi, ar kuru viņš ir precējies divus gadus.

Piedod, mana mīlestība, man ir tik ļoti žēl," viņš itāļu valodā rakstīja vietnē „Instagram”. Tur bija „pārāk daudz ūdens, pārāk daudz zaudētu kilogramu pēdējo mēnešu laikā un varbūt nevaldāms entuziasms par to, ko darījām. Visticamāk, visas trīs lietas kopā."

Viņš rakstīja, ka redzējis gredzenu pēc tam, kad tas noslīdēja no viņa pirksta. "Es tam sekoju, līdz ieraudzīju, ka tas atsitās laivā," paskaidroja Tamberi. "Bet atsitiens diemžēl gāja nepareizā virzienā."

Tamberi piektdienas atklāšanas ceremonijā dalījās karoga nešanas pienākumos ar paukotāju Ariannu Errigo. Tamberi vienmēr ir bijis tas, kurš maksimāli izmanto šos grandiozos mirkļus, it īpaši, kad viņš ir manēžā. Tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka viņam bija pārspīlēta reakcija uz savas valsts karoga vicināšanu.

Svarīgākais