"Līķu nav? Netraucējiet ar sīkumiem!"; upē iegāzies gājēju tiltiņš Bieriņos

© Valdis Gavars

Lai gan SIA "Rīgas meži" jau pirms 45 dienām tika brīdināta, ka gājēju tiltiņš pār Mārupīti ir kritiskā stāvoklī un kuru katru brīdi var sabrukt pavisam, uzņēmums, kura atbildībā ir iepriekšminētais objekts, nav veicis nepieciešamos soļus tiltiņa sakārtošanai, un svētdien fiksēts, ka tilts ir burtiski pārlūzis uz pusēm un ir bīstams jebkuram gājējam.

Par tiltiņa sabrukšanu "Facebook" vēsta Rīgas domes deputāts Valdis Gavars, kurš paskaidro, ka ir ziņojis SIA "Rīgas meži" par acīmredzamiem tilta bojājumiem jau pirms 45 dienām, 10. jūnijā, un saņēmis atbildi, ka tiltiņš tiks saremontēts.

Komentāros ļaudis smīn, ka neviens nav ieinteresēts tik maza objekta remontā, jo "tāme" ir par niecīgu, lai varētu arī kaut ko nopelnīt.

"Remonts nevienam nav izdevīgs, tur nekāda tāme nesanāk. Tagad sāks projektēt jaunu, tur jau miljonu varēs satāmēt, lai tiek tiem, kam vajag kādu kripatiņu."

Saprotams, ka cilvēki ir neapmierināti ar Rīgas domes pakļautībā esošā uzņēmuma darbu, sakot: "Līķu nav? "Netraucējiet ar sīkumiem!""

Valdis Gavars

Valdis Gavars

Svarīgākais