FOTO. Suņuks vilcienā kļūst par iemeslu "kautiņam" soctīklos

© pixabay.com

Ir suņu cilvēki, ir kaķu cilvēki, un ir cilvēku cilvēki. Par kaujas lauku tviterī izvērsās ieraksts, kurā nosodīts kāds suņuks, kurš pamanīts sabiedriskajā transportā sēžam pasažieru krēslā.

Aija ir ļoti neapmierināta ar novēroto sabiedriskajā transportā: "Es nemēdzu publiski izteikt savu nepatiku, bet nu, redzot šo, man kaut kā izbesīja. Ir vieta dzīvniekiem, un ir vieta cilvēkiem. Es vilcienā braucu ik pa reizei arī ar saviem divgadniekiem, un, ja viņiem ir jāsēž uz krēsla, kur ir bijis suņa “kakainais dupsis” nu sorry."

Lielākā daļa komentētāju uzsver, ka cilvēki bieži vien ir netīrāki un smirdīgāki par suņiem, turklāt sabiedriskā transporta pasažieru vietas bieži tiek piečurātas.

Ieva: "Tante, tu ļaudīm ar netīrām (darba) biksēm ar aizrādi? Šie suņi lielākoties ir tīrāki par dažiem cilvēkiem. "Vivi", jums ar būtu jāpārskata noteikumi par uzpurņiem un būriem."

Autore uzskata: "Strādniekam ir savs prāts, lai to saprastu, ka ir jāpārģērbjas pēc netīra darba, bet sunim ir saimnieks, kas par viņu atbild un kas izdara izvēli uzsēdināt dzīvnieku uz krēsla. Gribētu redzēt, ja jūsu bērnam būtu uz tāda krēsla jāsēž, citu dziesmu te dziedātu."

Madara: "Jā, viņai vajadzēja palikt kaut ko zem sunīša, tā parasti dara, bet man nebūtu spēka dusmoties uz jorķi, kuram dibens zemesrieksta lielumā un ir pilnīgs klēpja sunītis."

Svarīgākais