Vīrietis "Kāruma" sieriņā atrod ko baisu

© Rūta Kalmuka/F64

Armandam no Ropažiem ļoti garšo biezpiena sieriņi. Viņš neslēpj, ka varot dienā pat piecus apēst. Taču šobrīd gan viņš vairs nespēj šo gardumu ielikt mutē, jo piedzīvojis nepatīkamu pārsteigumu, vēsta "Bez Tabu".

Armands pirms aptuveni diviem mēnešiem kodis šokolādes biezpiena sieriņā. Jau pirmajā kodienā viņš mutē sajutis kaut ko cietu.

Sākotnēji nodomājis, ka tas ir lielāks šokolādes gabals, un nopriecājies.

Tomēr Armanda smaids ātri pazudis, jo sapratis, ka viņam mutē nav vis šokolāde, bet gan plastmasas gabaliņš. Izspļāvis plaukstā un secinājis, ka gandrīz apēdis skrūvi!

Armands par savu atradumu informējis ražotāju.

Arī firmas sniegtā kompensācija Armandam likusi nedaudz izbrīnā pacelt uzacis - viņš saņēmis sešus piena dzērienus, divus saldos krēmus, kefīru un saldo krējumu. Turklāt, kā viņš saka - kā ķirstītis uz tortes bijis, ka piena dzērieniem vien dažiem bijuši klāt salmiņi.

"Izmeklēšana vēl nav noslēgusies. Uzņēmumā rutinizēti norit virkne preventīvu pasākumu, lai nepieļautu šādus gadījumus - sākot no stingrām higiēnas prasībām un stingru aizliegumu ienest nepiederošu priekšmetus ražošanas telpās līdz pat metāla detektoram produktu ražošanas līnijas beigās, kas izslēdz jebkāda metāliska priekšmeta nonākšanu produktā. Šāds gadījums ir ārkārtēji rets. Vienlaikus jau esam atvainojušies pircējam par sagādātajām raizēm un kompensējuši notikušo ar mūsu ražotajiem produktiem. Tāpat arī esam ieviesuši papildus drošības pasākumus, lai nepieļautu šādu gadījumu nākotnē."

Svarīgākais