"Man sāp galva no bildēm vien"; soctīkli sašūmējas kāda sludinājuma dēļ

© pixabay.com

"Par gaumi nestrīdas! Tā vai ir, vai nav." Konkrētajā situācijā ļaudīm šķiet, ka gaume ir kaut kur pazudusi un nav bijusi klāt, kad ģimene uzsāka remontēt savu dzīvokli, kuru tagad piedāvā īrei.

Iespējams, ka kāds sapņo par konkrēto mājokli, kura platība ir 85 m2, kā arī ir pieejama visa nepieciešamā tehnika. Tomēr fotogrāfijas liecina, ka dzīvokļa īpašnieki ir mazliet pārcentušies ar spuldzītēm, gaismiņām un LED virtenēm.

Mikroblogošanas vietnē "X" pārpublicēts sludinājums no "ss.com". Dzīvokļa aprakstā ne tikai smalki tiek izstāstīts, kas ir paveikts remonta laikā, bet arī pieteikts, ka kuram katram dzīvokli neizīrēs. Nākot apskatīt, līdzi jāņem pase un bērnu dzimšanas apliecība, kā arī jāpierāda, ka esi labs, atbildīgs un godprātīgs cilvēks.

Par dzīvokļa dizainu komentāros neko labu nesaka, precīzāk, tikai šausminās: "Man varētu ļoti daudz piemaksāt, lai iedabūtu šajā mega skaistajā dzīvoklī. Es sajuktu tur prātā jau pēc 30.min"

"Man sāp galva no bildēm vien."

"Galvenais pie naktsgaldiņa šādas mirgalkas ar visu skaņu, nu tā lai drošības sajūta guļot."

"Esmu redzējusi visādas pērles, bet šis ir WOW! Ne tikai interjers, bet īrnieku atlase. OMG! Spēcīgi! Es aizietu tikai tāpēc, lai iepazītos ar īpašniekiem."

Svarīgākais