FOTO. "Izraisa riebuma un pretīguma sajūtu"; soctīkli vienkārši šokā par "Getliņi EKO" piedāvājumu

© Dmitrijs Suļžics/MN

"Getliņi EKO" soctīklos izlikuši iespējamo iepakojuma variantu enerģijas dzērieniem. Jāteic godīgi - ieraksts nav pilnībā saprotams, kā arī piedāvātais iepakojuma dizains ir atbaidošs. Vai kārtējā neveiksmīgā reklāmas kampaņa?

Uzņēmums "Getliņi EKO" savā mikroblogošanas vietnes "X" kontā ievietojis ierakstu un foto, kas pārsteidz, mulsina un izraisa pretīgumu: "BIO atkritumi ir vērtīgs un bagātīgs resurss, tādēļ pārstrādāsim BIO atkritumus un no tiem ražosim enerģijas kokteiļus. Apskati dzēriena iepakojuma prototipu. Kā tev patīk?"

Komentētāji nespēj noticēt savām acīm: "Tas no tiem atkritumiem, kas brūnajos konteineros māju pagalmos? Tiem, kur tie mušu kāpuri pilns?"

"Nepatīk. Emocionāli nepatīk, kaut kur zemapziņā iesēžas, ka dzeru no miskastes, lai gan tā nav."

"Izraisa riebuma un pretīguma sajūtu. Nepirktu ne tikai šo produktu, bet arī citus produktus, kas veikala vitrīnā ir izvietoti šī produkta tuvumā vai vienā ledusskapī ar šo."

Nebūšanas

Savu spēju pārvērtēšana peldoties, īpaši alkohola reibumā, var beigties letāli. Šo frāzi glābēji atgādina nepārtraukti un ne velti. Viņi teju ikdienu steidz palīdzēt cilvēkiem, kas nokļuvuši nelaimē, baudot ūdens priekus. Diemžēl ne visi novērtē glābēju iesaisti un mēdz izrādīt arī agresiju, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais