Sievietei nūdistu pludmales Saulkrastos apmeklējums izvēršas murgā

© Ģirts Ozoliņš/MN

Santa no Ādažiem jau vairākus gadus vasaras sezonā piekopj sauļošanos bez apģērba. Tas esot kā piedzīvojums un reizē arī saplūšana ar dabu. Tomēr beidzamais oficiālās nūdistu pludmales Saulkrastos apmeklējums izvēršas murgā. Un miermīlīgās atpūtas vietā pat jāiesaista tiesībsargājošās instances, vēsta "Bez tabu".

Sižeta filmēšanas laikā pamanīta kustība kāpu zonas mežā. Kāds neliela auguma vīrietis soļo cauri brikšņiem tieši gar nūdistu pludmali. Santai gan konkrētajā dienā konflikts radies ar citu nūdistu.

Apzinoties, ka ar vārdu apmaiņu nebūs gana, Santa uzreiz arī sazinās ar glābšanas dienestu un izskaidro situāciju. Valsts policijas ekipāža esot ieradusies pēc aptuveni pusotras stundas.

Ādažniece sniedz paskaidrojumu, taču konkrētais personāžs tobrīd jau paguvis aizdoties prom.

Nebūšanas

25. maijā Rīgā, “ATTA centrā”, bija plānots pasākums “Monalisa”. Organizatori gan pasākuma mājaslapā, gan savos sociālo tīklu kontos norādīja, ka ir pārdotas vairāk nekā 12 tūkstoši biļešu (dažos video teica, ka būs 15 tūkstošu cilvēku), tajā uzstāsies 14 starptautiski dīdžeji. Paši to saukuši par lielāko ballīti Latvijas vēsturē. Divas dienas pirms pasākuma tas tika atcelts, vēsta "Bez tabu".