"Es izskatīšos pēc sievietes, kas ilgstoši lietojusi heroīnu"; ļaudis šokā par savām bildēm

© Dmitrijs Suļžics/MN

Reti kurš ar prieku var rādīt savu pasi, ID karti vai autovadītāju apliecību, jo foto uz dokumentiem labākajā gadījumā ir ciešami, nevis tādi, ar ko gribas dalīties un lielīties.

Diskusiju par šo tēmu vietnē "X" raisījusi Liene: "Paklau, pases un ID bildes taču visiem sanāk satriecošas? Jaunajā es izskatīšos pēc sievietes, kas ilgstoši lietojusi heroīnu."

Ilzei vispār savdabīgs vērtējums: "Vakar tieši dabūju jauno pasi. Nesaprotu, kāpēc viņi tajā ielikuši svešas, noraudājušās pusmūža kundzes bildi, bet negribas arī iet skaidroties."

Minnai ir minējums: "Man šķiet, ka PMLP darbiniekiem ir kkāds iekšējais konkurss par vispretīgāko uzņemto pases bildi. Manējā noteikti bija starp aprīļa finālistiem."

"Veroties manā id kartes bildē varētu rasties pārliecība, ka man kāda saistība ar vāgneru. Jevgēņija nevis Riharda aspektā."

Nebūšanas

Savu spēju pārvērtēšana peldoties, īpaši alkohola reibumā, var beigties letāli. Šo frāzi glābēji atgādina nepārtraukti un ne velti. Viņi teju ikdienu steidz palīdzēt cilvēkiem, kas nokļuvuši nelaimē, baudot ūdens priekus. Diemžēl ne visi novērtē glābēju iesaisti un mēdz izrādīt arī agresiju, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais