"Ko es nezinu par šaufeļu slepeno dzīvi?", tauta šokā par elementāru sadzīves priekšmetu cenām

© pixabay.com

Ja gribi nopirkt vienkāršu netīrumu savākšanas lāpstiņu jeb šaufeli, tad nākas šķirties no 50 eiro, bet kaut cik lietojams ūdens jaucējkrāns izmaksās 500 eiro. Pie šādiem secinājumiem nonākusi tvitertauta.

Diskusiju uzsāka kāda sieviete: "Ko es nezinu par šaufeļu slepeno dzīvi? Kopš kura laika šaufeles maksā 50€? Biju domājusi 7€, max 10€. Bet 50???"

Komentāros vīrietis uzdod pretjautājumu: "Kopš kura laika virtuves krāns (maisītājs) ar izvelkamu dušu no ne-ķīniešu firmām maksā 500EUR!?"

Ļaudis iesmej: "Gan jau, ka pirms aizej uz darbu, pasaki tai šaufelei, kas, kur jāsavāc un viņa tur bakstās visu dienu pa māju. Atnāc no darba mājās, sagaida pie durvīm ar labiem vārdiem, palīdz mēteli novilkt un kurpes noliek vietā. Tā par to naudu būtu jābūt."

"Normāla cena. Šaufele tak komplektā ar slotu! Tātad ar dāmu lidmašīnu! Un dikti lēta lidmašīna! "

"Tur komplektā droši vien nāk apkopējas abonents reizi nedēļā."

Nebūšanas

Savu spēju pārvērtēšana peldoties, īpaši alkohola reibumā, var beigties letāli. Šo frāzi glābēji atgādina nepārtraukti un ne velti. Viņi teju ikdienu steidz palīdzēt cilvēkiem, kas nokļuvuši nelaimē, baudot ūdens priekus. Diemžēl ne visi novērtē glābēju iesaisti un mēdz izrādīt arī agresiju, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais