VIDEO. "Un šādiem tiek uzticēta cilvēku dzīvība," šoferis pārskaities par RS šofera braukšanas stilu

© Ģirts Ozoliņš/MN

Luksoforā deg sarkanā gaisma, taču tas nav šķērslis "Rīgas satiksmes" šoferim turpināt braukt - redzams Māra publicētā video.

" Tomēr nepamet sajūta, ka "Rīgas satiksmē" ir kādi slepenie kursi, kur apmāca kretīnismā un luksafora signālu neredzēšanā. Īsā laika posmā kārtējais "aklais" šoreiz ar autobusu #65121, izpildot 8. maršutu. Un šādiem tiek uzticēta cilvēku dzīvība," aizdomājas Māris.

Uzņēmums reaģējis, uzdodot papildus jautājumus.

Ekrānšāviņš

Biern: Tādus brīnumus pēdējā laikā redz ļoti bieži. Absolūta visatļautība un bezkaunība no RS šoferu puses. Laikam arī būs jāiegādājas videoreģistrators. Nezinu, kas ir pie vainas, bet auto šoferi un Ride skūteru braucēji arī ar gadiem ir palikuši dullāki.

Daciss: Viņiem pilnīgi vienalga.. sajūta, ka pagales ved ne cilvēkus. Pēdējais bija autobuss no centra uz IKEA, kur likās, ka līdz IKEA netikšu neapvemjoties. Meita teica, ka sēdējusi ieķērusies ar kāju stabā, jo bijis bail nokrist.

Pēcis: Šodien identiski redzēju 2 trolejbusus, kuri ABI viens aiz otra pārvilka pāri sarkanam, kurš dega vismaz vienu sekundi.

Svarīgākais