VIDEO: Politiķa dēls apkauno tēvu darba laikā; soctīklu lietotāji ir sajūsmā

© unsplash.com

ASV Kongresa Pārstāvju palātas loceklis Džons Rouzs, kāpjot tribīnē un runājot par bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa notiesāšanu, vēlējās pievērst uzmanību tam, ka šāds tiesas lēmums ir nepamatots. Politiķis domāja, ka ar savu runu spēs pievērst kolēģu uzmanību. Tomēr uzmanību "nozaga" viņa dēls, raksta "The Washington Post".

Džons uz darbu bija paņēmis līdzi sešus gadus veco dēlu Gaju.

Pirms savas uzrunas viņš dēlam teicis, ka brīdī, kad kameras viņus filmēs, lai viņš pasmaida. Politiķim nebija ne mazākās nojausmas, kas ienāks prātā viņa dēlam.

Sākot uzrunu, kameras pievērsās Džonam. Tomēr fonā varēja redzēt arī viņa dēlu, kas izrādīja mazu interesi par tēva stāstīsto. Vien dažas sekundes pēc Džona runas sākuma visu uzmanību novērsa Gajs. Džonam nebija ne jausmas, kas notiek, jo tas notika viņam aiz muguras.

Gajs sākumā paskatījās tieši kamerā un pasmaidīja, taču ātri vien varēja manīt, ka mazajam zēnam kļūst garlaicīgi. Pēc īsa brīža viņš kļuva nerātns. Viņš kameru priekšā sāka ķēmoties, rādīt dažādas amizantas sejas izteiksmes, rādīt mēli, spēlēties ar rotaļlietu. Viņš "nozaga" visu uzmanību no runas.

Iemūžinātie kadri kļuva par interneta hitu, un Gajs iemantoja lielu popularitāti.

Mazais zēns laikrakstam "The Washington Post" stāstīja, ka viņa tēva aptuveni piecas minūtes garā runa bija ļoti garlaicīga, tāpēc viņš sāka "izklaidēties".

Videoklips ar Džona runu un Gaja ķēmošanos sociālajos medijos ir skatīts vairāk nekā četrus miljonus reižu.

Izrādās, ka Džons par dēla darbībām uzzināji aptuveni pēc stundas, kad tas bija noticis. Sākotnēji viņš bija šokēts par dēla rīcību, taču beigās atzina, ka redzētais viņu ir uzjautrinājis.

Nebūšanas

Savu spēju pārvērtēšana peldoties, īpaši alkohola reibumā, var beigties letāli. Šo frāzi glābēji atgādina nepārtraukti un ne velti. Viņi teju ikdienu steidz palīdzēt cilvēkiem, kas nokļuvuši nelaimē, baudot ūdens priekus. Diemžēl ne visi novērtē glābēju iesaisti un mēdz izrādīt arī agresiju, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais