"Kad kūlenis būs jāmet, lai dabūtu akcijas cenu?"; cilvēki nikni par veikalu akciju politiku

© pixabay.com

Kurš gan nevēlas veikalā saņemt atlaidi, it īpaši tad, ja tā it kā ir pieejama. Tomēr reizēm iegādāties preci par akcijas cenu nav nemaz tik vienkārši.

Mikroblogošanas vietnē "X" pircējs sūdzas: "Sakiet, lūdzu, vai es saprotu pareizi "Lidl" kartes funkcionalitāti - ja gurķiem cena X, bet ar "Lidl plus" karti cena Y, tad Y cenu es varu iegūt tikai tad, ja pie kases savā telefonā noskenēju qr kodu un aktivizēju gurķu kuponu? Kad kūlenis būs jāmet, lai dabūtu akcijas cenu?"

Komentētāji dalās ar savu pieerdzi: "Nu ja. Tā jau ne tikai "Lidl". "Rimi" akcijas arī darbojas tikai ar karti. Citur jāpērk 2-3 produkti, lai būtu izdevīga cena. Mārketologi, vai zinies. Nevar vairs vienkārši aiziet uz veikalu, vajag doktora grādu, lai izdevīgi iepirktos."

"Nesaprotu, kāpēc nav vienk atlaide ar karti un viss? Kāda sūda pēc kkas ir jaaktivizē?"

Padoms pircējam: "No sākuma jāaktivizē gurķu kupons un tik tad jāskenē qr kods. Savādāk tas nestrādās. Un, vispār, šitie visi kuponi un akcijas ir valdības rīkojums veikaliem, lai kontrolētu savas aitas un dresētu pie režīma."

Nebūšanas

Savu spēju pārvērtēšana peldoties, īpaši alkohola reibumā, var beigties letāli. Šo frāzi glābēji atgādina nepārtraukti un ne velti. Viņi teju ikdienu steidz palīdzēt cilvēkiem, kas nokļuvuši nelaimē, baudot ūdens priekus. Diemžēl ne visi novērtē glābēju iesaisti un mēdz izrādīt arī agresiju, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais