“iģi na*** sa svaimi rozami!” - RNP algota darbinieka rīcība šokē iedzīvotājus

© Ekrānuzņēmums / X

Sociālajā vietnē "X" kāda Rīgas apkaimes iedzīvotāju paudusi sašutumu par apkāda apsaimniekošanas darbinieka rīcību zaļās zonas sakopšanas darbu laikā.

Stāsts ir par kādu kaimiņu, kurš "zaļajā zonā, iestādījis rozītes."

Tiesa, nožogojuma nav un tās ir ieaugušas zālē. Bet kad SIA "Rīgas namu pārvaldnieka" (RNP) algotam darbiniekam, kurš ieradies uz pļaušanas darbiem, tiek lūgts "nebraukt pāri stādiem, bet aptrimmerēt," viņš rupjā krievu valodā atbild “iģi nah*j sa svaimi rozami!”. Un nolīdzina…

Arī citi iedzīvotāji dalās ar līdzīgiem stāstiem un nevairās paust savu kritiku RNP virzienā.

Piemēram, lietotājs "HypeBunny1" raksta: "Es viņam par komunikāciju tadu Latvijā iedotu piepipēt ta kad viņam cits uzvards butu."

Lietotājs ar vārdu "Antresols" izsakās" "Nesaprotu, kādēļ to žuliku kantori vēl kāds atzīst par ēkas apsaimniekotāju. Tur tak vispār nekad nevienam nekas nav interesējis, ar vai bez tā n**j."

RNP arī saņem vairākus pārmetumus par uzņēmuma algoto darbinieku attieksmi, piemēram, IlzeZvidrina raksta: "Un pēc tam visi gaudo, ka, redz, Rīgā dažādās apkaimēs dzīves vide slikta, ka iedzīvotāji nerūpējas, to negrib uzlabot utt. Kaut kāds postsovjetisms tā visa attieksme. Laikam iepirkti dārgie zāles pļāvēji, lai var tā kārtīgi visu dzīvo ārri nopļaut, vairs netrimmerē."

Incidents, protams, piesaistīja apsaimniekošanas uzņēmuma uzmanību un pēc sūdzības izskatīšanas RNP ir izplatījis atvainošanos attiecīgās apkaimes iedzīvotājiem.