Modes dizaineres vēlme atpūsties Tūjā izvēršas murgā

© Kaspars Krafts/F64

Sabiedrībā zināmā modes dizainere Baiba, redzot internetā ziņas, ka naktī būs vērojama iespaidīga ziemeļblāzma, kopā ar vīru nolēma krāšņo dabas parādību braukt skatīties uz Vidzemes pusi pie jūras, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Baiba tajā pašā dienā, kad bija paredzējusi doties ceļā, izmantojot aplikāciju “booking.com”, rezervēja naktsmītnes kādā namiņā Tūjā.

Viņa saņēma lietotnē rezervācijas apstiprinājumu, tāpēc bez reizēm ar vīru sēdās automašīnā un brauca uz rezervēto namiņu “Jūras pērle” pašā jūras krastā.

Baiba pirms braukšanas bija saimniekus pabrīdinājusi, ka Tūjā ieradīsies ap pulksten 16.00, arī tas tika apstiprināts, taču, kad mašīna ieripojusi viesu mājas pagalmā, viņus tur sagaidījis pārsteigums.

Precētais pāris pamanījis, ka namiņā, ko bija rezervējuši, jau kāds ir iekšā.

Baiba pieklauvējusi pie saimnieku mājas, kur viņai kāda sievietei pateikusi, ka noīrētajā namā tik tiešām ir jau apmetušies citi cilvēki, taču sazināšoties ar īpašniekiem.

Arī saimnieki telefoniski Baibai neko nav paskaidrojuši, tāpēc viņiem nav atlicis nekas cits, kā doties prom.

Viesu mājas “Jūras pērle” saimnieks Baibai atvainojas, jo vaina šoreiz nav bijusi viņu pusē, bet gan “Booking” lietotnē, kas uzkārusi visu sistēmu, un viņi joprojām cīnoties, lai tiktu klāt rezervāciju datiem.

Svarīgākais