Atklāj baisas detaļas par nopietno negadījumu Rīgā

© F64

Nedēļas nogalē ,Rīgā 13. janvāra ielā, notika divi nopietni ceļu satiksmes negadījumi, kuros iesaistīts sabiedriskais transports. Sestdien pensionāre uzskrēja virsū braucošam tramvajam un guva miesas bojājumus, vēsta "Degpunktā".

Ap plkst. 10.00 no rīta kāda pārgalvīga pensionāre bija izlēmusi par katru cenu tikt pāri tramvaja sliedēm tam neatļautā vietā. Sieviete izvēlējās gauži neīstu brīdi un pakļuva zem vairākas tonnas smagā transportlīdzekļa. Pensionāres kliedzienus uzreiz dzirdēja sabiedriskā transporta pasažieri, un vadītājs steigšus apturēja tramvaju.

Kamēr uz notikuma vietu steidzās operatīvie dienesti, daži liecinieki centās palīdzēt cietušajai, taču situācija bija sarežģīta. Viens no pasažieriem aprakstīja pieredzēto sociālajos tīklos.

“Sapratu, ka kaut kas nopietns, nolēmu nepalikt iespundēts stāvošā tramvajā, kam durvis nevar atvērt, izkāpu pa logu ar garāmgājēja palīdzību. Pūlis tikmēr stāv un skatās, vecam tantukam pēda burtiski maltajā gaļā. Skaļi prasīju apkārtējiem žņaugu, likās, ka viņi neko nesaprot, un stāvēja kā zombiju bars,” stāsta aculiecinieks.

Mediķi ieradās pēc aptuveni desmit minūtēm, ziņo liecinieki, un aizveda sievieti uz slimnīcu. Gūtās traumas pensionāres dzīvību neapdraud, taču cietusī ekstremitāte var tā arī neatgūt spēju pilnvērtīgi funkcionēt. Viss atkarīgs no rehabilitācijas procesa.