Zolitūdē sieviete no mājas balkona kliedz pēc palīdzības; kas noticis?

© F64

Bezpalīdzīgā situācijā nonāca kāda pusotra gada veca bērniņa mamma Zolitūdē. Sieviete izgāja uz balkona un mazais pamanījās aizvērt balkona durvis. No balkona atskanēja skaļi palīgā saucieni, līdz garāmgājēji beidzot piestāja palīdzēt, vēsta "Degpunktā".

Regīna devās apciemot savu tēvu un pa ceļam apstājās, jo saprata, ka kādam ir jāpalīdz.

“Ieraudzīju kliedzam sievieti no 8. stāva balkona, pajautāju, kas noticis, viņa teica, ka bērns ieslēdza viņu balkonā un lūdza, vai es nevaru piezvanīt viņas mātei, kurai ir atslēgas un kura atnāks atslēgt viņas dzīvokļa durvis,” stāsta Regīna.

Regīna nekavējoties sazvanīja palīgā saucējas māti, taču pēc telefona sarunas saprata, ka māte nevarēs ierasties nekavējoties, jo atrodas tālu un nav sava tranaporta.

“Sieviete teica, ka bērnam ir pusotrs gads un atcerējās, ka dzīvoklī ir ieslēgta gāzes plīts. Varu iedomāties, ko var izdarīt mazs bērns, kas atrodas dzīvoklī viens pats. Izlēmu izsaukt glābējus, jo bērns ir pārāk mazs, lai viņu atstātu ieslēgtu dzīvoklī,” viņa stāsta.

Operatīvie dienesti ieradās ātri un veiksmīgi atrisināja šo situāciju.

Nebūšanas

Padomju laikos pionieru nometne "Artek" Krimā bija viena no tām vietām, kur tika tikai labākie no labākajiem pionieriem. Krievijā publiskotā informācija liecina, ka šovasar "Artek" ir bērni no 60 valstīm, tajā skaitā Latvijas.

Svarīgākais