Saeimas deputāts Andris Kulbergs atklāj, kāpēc neieradās uz prezidenta inaugurāciju

© pixabay.com

Nav tie laiki, kad katram pietiekami turīgam cilvēkam skapī bija smokings, ar ko iziet uz svinīgiem pasākumiem. Šodien smokings nepieciešams tikai retajam un tik pat reti ir gadījumi, kad tos etiķetes pēc ir jāvelk mugurā.

Viens no pasākumiem, kura etiķete pieprasa smokingu, ir prezidenta inaugurācija. Jāteic, ka tradicionāli zemā pieprasījuma dēļ tirgotāji nebija pietiekami ātri noreaģējuši un sagādājuši pietiekami daudz dažāda izmēra svinīgo vīriešu izejamo kārtu, tāpēc dažām labam dēļ smokinga nepieejamības nācās atteikties no svinīgās ceremonijas.

Viens no tiem ir Saeimas deputāts Andris Kulbergs, kurš savā "Twitter" kontā atklāj: "Diemžēl, tik īsā laikā, nekur nebija iespēju iegūt smokingu divmetrīgam latvietim. Nevarēju pagodināt ar savu klātbūtni. Būs beidzot tas jāpasūta užšūt! Ar jaunu prezidentu arī progresīvas izmaiņas ielūgumā, pirmo reizi netiek rakstīts "ar kundzi", bet tā vietā "2 personām""

Žurnālists un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš ir atsaucīgs un sola palīdzēt: "Iedošu kontaktu izciliem smokingu meistariem, manējie kalpo pa pirmo zorti"

Svarīgākais