Vecāki Rīgā ceļ trauksmi! Brīdina par bīstamu vietu jauniešiem

© Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu

Iestājoties skolēnu vasaras brīvlaikam, kāds bērnu tētis vēlas brīdināt citus vecākus par bīstamu vietu, kur mēdz uzturēties jaunieši, vēsta "Bez Tabu".

"Vēlos informēt vecākus par bīstamu vietu Šampēterī pie Līķu dīķa. Vieta, kur prom no acu skatieniem jaunieši, riskējot ar dzīvību, ložņā pa pussagruvušām ēkām, lieto alkoholu (iespējams ne tikai).

Redzēju 10-13 gadus vecus bērnus, no kuriem daži bija piedzērušies un aizmiguši, blakus trinās vecāki jaunieši ar neskaidriem nodomiem. Un tas viss notika arī piedzērušos pieaugušo klātbūtnē. Lūdzu, pieskatiet savus bērnus!" raksta Māris.

Šogad kārtībsargi parku esot apsekojuši tikai vienu reizi, taču bez rezultātiem. Tiesa gan, jauniešu pulcēšanās vietu slēgtajā teritorijā neesot fiksējuši.

Pašvaldības policija aicina iedzīvotājiem nekavējoties ziņot, ja redz nepilngadīgus jauniešus pārkāpjot likumu.

Nebūšanas

Rīdziniece Elīna ir četrus gadus vecā dēliņa Lūkasa mamma, kura iepirkties dodas kopā ar bērnu. Vienā no iepirkšanās reizēm apmeklējusi Rīgas mikrorajona “Rimi” veikalu. Kad iepirkšanās jau gandrīz noslēgusies, Elīnas dēls paziņojis, ka vēlas apmeklēt tualeti. Tieši šajā veikalā klientiem pieejamu labierīcību nav, un arī darbinieces liegušas izmantot savu tualeti, kas māmiņu ļoti pārsteidzis, vēsta "Bez Tabu".

Svarīgākais