Atklājas jauni fakti par Mailo dzīvi TV šova zvaigžņu ģimenē

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Agrita, kādas draudzenes vadīta, nogādā Mailo dzīvnieku patversmē "Ķepu- ķepā" un ierodas atkārtoti, lai atnestu nepieciešamos dokumentus, kurus pārvākšanās dēļ iepriekš nav nogādājusi atbildīgo rokās. Kā izrādās, suns pie veterinārārsta vests tikai kucēna vecumā un nav vakcinēts pret trakumsērgu.

Agritai nākas uzklausīt visai skarbu patversmes vadītājas Gundegas Bideres viedokli un atzīt, ka ir pieļāvusi kļūdu.

Apzināšanās, viens ir ievilkt ķeksīti, ka es saprotu, bet otrs, jūs kā pārstāvis televīzijā, ko skatās lielākā daļa sabiedrības, kādu piemēru jūs rādāt.

Šādi par Agritas rīcību skarbi izsakās Gundega, norādot, ka šajā situācijā pieļautā kļūda varēja maksāt dzīvnieka veselību un dzīvību.

Dzīvnieku patversme ir gatava sagatavot Mailo jaunus dokumentus, veikt nepieciešamas vakcīnas un potes, lai pēc iespējas ātrāk mājdzīvniekam atrastu jaunas un drošas mājas.

Vairāk par to, ko Bidere saka Agritai, skaties video!

Nebūšanas

Rīdziniece Elīna ir četrus gadus vecā dēliņa Lūkasa mamma, kura iepirkties dodas kopā ar bērnu. Vienā no iepirkšanās reizēm apmeklējusi Rīgas mikrorajona “Rimi” veikalu. Kad iepirkšanās jau gandrīz noslēgusies, Elīnas dēls paziņojis, ka vēlas apmeklēt tualeti. Tieši šajā veikalā klientiem pieejamu labierīcību nav, un arī darbinieces liegušas izmantot savu tualeti, kas māmiņu ļoti pārsteidzis, vēsta "Bez Tabu".

Svarīgākais