Kad skopums nospēlē galveno lomu; tūrists Austrālijas vietā nokļūst ASV laukos

© pixabay.com

ASV tūrists Kingslijs Bērnets sabojāja savu sapņu atvaļinājumu, mēģinot atrast labāku lidmašīnas biļeti, sajauca Austrālijas pilsētu Sidneju ar tāda paša nosaukuma pilsētiņu ASV Montānas štatā, kurā dzīvo nedaudz vairāk par 5000 cilvēku.

Kā vēsta "Lad Bible", nelaimīgais ceļotājs savu kļūdu atklājis jau tad, kad pēc aizdomīgi īsa lidojuma lidmašīna sāka nolaisties pavisam citādāk, nekā bija gaidījis - slavenā Sidnejas operas vietā vasaras saules staros Bērnets pa iluminatora logu ieraudzīja sniegota kalna virsotni .

"Tas ir jautājums par saīsinājumiem. S-Y-D, nevis S-D-Y. Kādam tas ir jāsalabo," vietējam telekanālam KTVQ sūdzējās vīrietis.

Bērnets paskaidroja, ka mēģināja atrast labāko cenu, lai ceļotu uz Austrālijas pilsētu, un atzina, ka viņam, iespējams, bija jākoncentrējas uz galamērķi, nevis uz izdevīgo darījumu. Fakts ir tāds, ka angļu valodā šo pilsētu nosaukumi atšķiras ar vienu burtu - Sidneja Austrālijā un Sydneja ASV.

Nebūšanas

Kanādas savvaļas ugunsgrēku sezona šogad ir ceļā, lai kļūtu par otro lielāko vismaz pēdējo divu desmitgažu laikā, atpaliekot tikai no pērnā gada rekordsezonas, atsaucoties uz federālo amatpersonu paziņojumu, vēsta Kanādas medijs “CBC”.

Svarīgākais