Pamatīgs skandāls Purvciemā: vīrietis izrēķinās ar bijušo draudzeni

© Ekrānšāviņš no video/Degpunktā

Purvciemā kādas sievietes un vīrieša attiecību risināšanā negribot tiek ierauti visi daudzstāvu namā dzīvojošie. Jau vairāku gadu garumā vienā no dzīvokļiem regulāri tiek rīkotas iedzeršanas, kas beidzas pat ar nopietniem uzbrukumiem un ievainojumiem. Tomēr, par spīti pāridarījumiem, uzdzīve turpinās, vēsta “Degpunktā”.

Tracis vienā no Stirnu ielas daudzstāvu mājām norima brīdī, kad ieradās Valsts policijas darbinieki. Likumsargi aizturēja aptuveni 40 gadus vecu vīrieti, kurš ar akmeni no ārpuses izsita pirmā stāva dzīvokļa logu un mēģināja izrēķināties ar tajā dzīvojošo sievieti. Cietušā stāsta, ka abi agrāk bijuši kopā, bet jau kādu laiku attiecības pajukušas.

Viņa nevēra vīrietim vaļā durvis, jo nevēlējās, lai vīrietis nāk iekšā dzīvoklī. Tas sadusmoja vīrieti, kurš sāka dauzīt viņas logu. Pati izskrēja augšā pie kaimiņa, lai paglābtos. Nav pirmā reize, kad bijušais šādi rīkojas. “Viņam agrāk sieva lika “ragus” un viņam kaut kādā brīdī iet ciet,” stāsta cietusī.

Policiju izsauca viena no kaimiņienēm, kura dzirdēja, kā šķīst stikli un kāpņu telpā ir pamatīga bļaustīšanās. Cietusī sieviete esot piespiedusies pie sienas vienā no stāviem un piekritusi likumsargu iesaistīšanai.

Pēdējos divos gados vienīgi šis vīrietis nāk skandalēt, viņa stāsta.

Citus kaimiņus iedzērāju kompānija neaizskar, tomēr bail par drošību ir daudziem nama iedzīvotājiem. Cietusī sieviete solās situāciju labot un ar vardarbību nesamierināties.

Svarīgākais