Lindu Mūrnieci nokaitina situācija lidostā un sieviete "pižikā"; komentētājs: "Kauns"

© F64

Par taksometru biznesu Rīgas lidostā tiek spriests, un arī nesekmīgi darīts, gadiem. Lindai Mūrniecei radusies sajūta, ka atrodas tirgū, kur skan: "spirķik, sigareti"

Linda Mūrniece "Twitter" raksta: "Šķita, ka lidostā sakārtots takšu jautājums un pie ielidošanas stāv tikai licencētie taksometri. Tomēr - pie teritorijas joprojām rinda ar “kreisajiem” un pie izejas sieviete “pižikā” skaidrā krievu valodā mēģina piesaukt klientus. Atgādināja tirgus “spirķik, sigareti”."

Komentētāji piekrīt un dalās savā pieredzē: "Atlidoju šovakar 22:30, oficiālā takšu rinda tukša, bet turpat grozās visādi tēli un klusāk vai skaļāk vilina uz savu taksi. Pilnīgi debīli tas izskatās un liek justies ne kā Eiropā. Kauns."

Normunds: "Nekā jauna šai pasaulē. Lidostas takšu jautājums ir neatrisināms rēbuss latvju politiķiem. Lakmusa papīrītis, kas ir kas. "

Ģirts: "Neko darīt, milzīgai Latvijas sabiedrības daļai patīk kā "pižiki", tā viņu valkātāji. Nepatiktu, tādus skatus neredzētu. Vismaz pie lidostas, tas pieļauts netiktu. :("

Nebūšanas

Kanādas savvaļas ugunsgrēku sezona šogad ir ceļā, lai kļūtu par otro lielāko vismaz pēdējo divu desmitgažu laikā, atpaliekot tikai no pērnā gada rekordsezonas, atsaucoties uz federālo amatpersonu paziņojumu, vēsta Kanādas medijs “CBC”.

Svarīgākais