Rīgas domes darbiniekiem algas paaugstinājumu „jānopelna”, izslēdzot gaismu

© Kaspars Krafts/f64

Ar ārkārtīgi interesantu pieeju nākusi klajā Rīgas dome. Domes ēkā pie gaismas slēdža pielikts aicinājums: „Izslēdzot gaismu, sakrāsim algas pielikumam”.

Rīgas domes deputāts Valdis Gavars savā FB kontā ievietojis ierakstu „Viela pārdomām” un fotogrāfiju, kurā redzams gaismas slēdzis un paziņojums ar tekstu: „Izslēdzot gaismu, sakrāsim algas pielikumam.” Komentāros Valdis Gavars papildina, ka fotogrāfija uzņemta rātsnamā piektdien ēkas 5.stāvā.

Komentētāji smejas un izsaka savas versijas: „Algas pielikumam! Kam? Nu ne jau parastam darbonim, bet vadošajiem kungiem. Tiem vienmēr ir par maz.”

„Priekšniekam būs pāris kapeikas vairāk, pārējiem tik tumsa spīd.”

„Mājās jāuzlādē pieres lukturīši un gaisma darbā vispār nav jālieto!”

Nebūšanas

ASV Tieslietu ministrija (DOJ) ir iesniegusi tiesā prasību pret kravas kuģa īpašnieku un vadītāju, kurš martā Baltimorā sadūrās ar Frensisa Skota Kī tiltu, kā rezultātā tilts daļēji sabruka un vairāki cilvēki gāja bojā, vēsta theepochtimes.com. Varas iestādes vēlas atgūt vairāk nekā 100 miljonus dolāru, kas tika iztērēti, lai no kuģu ceļa attīrītu gružus no sabrukušā tilta, kā arī atjaunotu svarīgas ostas darbību.

Svarīgākais