VIDEO: "Tas bija traumatisksi." Lidojuma laikā nopietnus ievainojumus gūst desmitiem pasažieru

© pexels.com

Lidojumu no Fīniksas (ASV) uz Havaju salām pasažieri nespēs ilgi aizmirst, lidmašīnai iekļūstot turbulencē cietuši vairāki desmiti cilvēku, vēsta "The Sun".

Sociālajos medijos ievietoti vairāki video, kuros redzams, kas notika lidojuma laikā.

Kā vēsta pasažieri, tad lidmašīna pēkšņi iekļuva turbulencē, kā rezultātā cieta vismaz 36 cilvēki.

Tā, kā iepriekš netika ziņots par tuvojošos turbulenci, lielākā daļa pasažieru nebija piesprādzējušies. Nokļūstot spēcīgā turbulencē vairāki pasažieri izkrita no savām sēdvietām, ar galvām atsitās pret lidmašīnas grieztiem.

Kā stāsta notikuma aculiecinieki, tad vairāki pasažieri lidmašīnas aizmugurē nopietni cieta. Kāds bija salauzis kaklu, vairāki citi bija pārsituši galvu.

"Es ceru, ka viņi visi drīz atveseļosies, jo tas bija ļoti traumatisks notikums," pauda viena no baisā lidojuma pasažierēm.

Honolulu neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāvis laikrakstam "The Sun" pastāstīja, ka 11 cilvēki ir guvuši nopietnus savainojumus. Taču slimnīcā kopumā ir nogādāti 20 pasažieri.

Hawaiian Airlines pārstāvis atklāj, ka lidmašīna atradās 278 pasažieri un 10 apkalpes locekļi.

Nebūšanas

Kanādas savvaļas ugunsgrēku sezona šogad ir ceļā, lai kļūtu par otro lielāko vismaz pēdējo divu desmitgažu laikā, atpaliekot tikai no pērnā gada rekordsezonas, atsaucoties uz federālo amatpersonu paziņojumu, vēsta Kanādas medijs “CBC”.

Svarīgākais