Bērni un vajātājs: Sieviete ziņo par satraucošu atgadījumu Teikā

© Pixabay

Elīna vietnē "Facebook" dalījusies ar nesen piedzīvoto.

"Ir novembris un vakaros ātri satumst. Šovakar, atgriežoties no veikala, piedzīvoju satraucošu gadījumu. Ap 18iem, nogriežoties no Āraišu ielas uz Zalkšu ielu, mani panāca kliedzošu pusaudžu bars, lai palīdzot, jo viņiem sekojot balts BMW, esot bijis mēģinājums uzbraukt vienam bērnam. Pēc nesenā Helovīna, un neredzot sekojošo mašīnu, sākumā uztvēru to kā joku. Bērni bija pieci, četri zēni un meitene.

Kad pamanīju balto auto, jau braucot pa Tālivalža ielu un pēc tam uzreiz- iebraucot Zalkšu ielas galā, uzspīdinot tālās gaismas, it kā kādu meklējam, panācu bērnus un jautāju, kas noticis.

Bērni stāstīja, ka atradušies pie patreiz neapdzīvotā nama- Āraišu 23, kad baltais auto sācis savas izdarības. Iespējams, tikai minu, bērni gribēja “padzīvoties” pa pamesto māju, varbūt, iemesls bija cits, bet mašīna sekojusi bērniem. Pēc tālo gaismu spīdināšanas, auto pazuda, neiebraucot Zalkšu ielā. Bērni ieskrēja daudzdzīvokļu mājas pagalmā un pazuda. Devos meklēt, lai piedāvātu aizvest mājās, bet nevienu vairs neatradu. Auto nr. neredzēju, jo bija tālu, arī bērni nebija to piefiksējuši. Kāpēc šo rakstu? Bērni bija pēc skata apm. 5/6 klasnieki. Parunājiet ar saviem bērniem par drošību. Rīgā netrūkst slimu/ļaunu cilvēku un, kad zin, kā var beigties šādas pakaļdzīšanās," raksta Elīna.

Daļa komentētāju neslēpj sašutumu par šādu autovadītāja rīcību, daļa gan aizdomājas - vai bērni tomēr nav kur "savārījuši ziepes" un sievietei visu līdz galam nav izstāstījuši, kāpēc kāds viņus tik intesīvi meklējis.