Dzērājšoferis vaimanā par naudas sodu, zaudētām tiesībām un apvaino citus

© Pixabay

Lielu ievērību soctīklos guvis Lienes ieraksts par kādu satiksmes negadījumu, kas par laimi beidzās vien ar pamatīgu izbīli un cietušiem spēkratiem. Klusēt nav spējis arī avārijā vainotais šoferis....no viņa puses izskan dažādas atrunas, taču viņš gan aizmirst piebilst, ka braucis dzērumā.

"Šis vakars bija pilnīgi citādāks, nekā es biju iztēlojusies! Es satiku slepkavu! Viņš gribēja nogalināt mani un manus bērnus! Viņš bija pie stūres, es arī. Tikai es biju skaidrā un braucu, ievērojot noteikumus apdzīvotā vietā, viņš - lidoja ar 2.4 promilēm! [policija vēlāk precizē - 1,96 promiles]
[...]
Un tā es braucu… Stīveros liels līkums ir, braucu ap 55 km/h, tuliņ Stīveri beidzas, domāju, uzņemšu ātrumu tad. Pavisam tuvu aizmugurē man nepacietīgs bembis, es turpinu braukt “lēnu”, jo apdzīvota vieta vēl nav beigusies. Un tad redzu, ka pretī līkumā lielā ātrumā nesas auto, baaaac, viņš brauc taisni!!!! Negriež līkumā! Aaaa viņš manā joslā!!! Man pretī brauc!!! Bērni!!! Rauju pa labi grāvī, skaļš bummmm, trakais man sānā iebrauca, iemeta manu auto laukā," raksta Liene.
"Slepkava ar auto, atsitoties pret manu auto, ietriecās man aizmugurē braucošajā BMW, kurā bija jauna sieviete ar divgadīgu bērnu!!! Paldies Dievam, viņām viss ok, kaut auto priekša sašķaidīta! Es izrāpos no grāvja, nāk pretī streipuļojošs cilvēks un saka, ka esot vainīgs! Es sāku uz viņu kliegt, vai viņš ir piedzēries??? Vai gribēja nogalināt mani un manus bērnus??!! Klusē…
[..]
Un kā vienmēr morāle - lai arī cik kārtīgi ievēro noteikumus, viens idiots var vnk piedzerties un braukt un apdraudēt citus Kāpēc????Kāpēc mēs paši nevaram parūpēties par savu drošību, bet to apdraud citi???" emocionāla ir Liene.
Pēc Valsts policijas rīcībā esošās informācijas, "Volkswagen" vadītājs iebrauca pretējā braukšanas virziena joslā un sadūrās ar automašīnu "Volvo" un BMW. Ceļu satiksmes negadījumā necieta neviena persona, norāda VP. Policisti konstatēja, ka VW vadītājs bija vadījis transportlīdzekli, būdams 1,96 promiļu reibumā, kā arī braukšanas laikā bija izmantojis viedierīci, vēsta Delfi.lv.
Savs sakāmais ir arī cilvēkam, ko Liene šajā stāstā devē par slepkavu.
Sākotnēji pie ieraksta viņš ieraksta [gramatika netiek labota], ka "galigas mulkibas ko tur raksti". Tālāk seko vēl arī šādi teksti:
"Runajay talak...iesaissat treso kurs to visu izraisija to jau neviens nepiemin...gudrie komentatori pretigi paliek
Lai iemacas apdzit un distanci ieverot
Bmw vaditajai ari sodu vajadzetu. Provoceja to visu.
Migla likums un viss parejais ja vainigs ka nenoaregeju bet parejie soferisi neskrienat kur nevajaga ludzu
Lai ta butu,velreiz atvainojos man staz 30 gadi pirmo reizi kas tads gadas,velreiz atvainojos,labi ka neviens necieta...ieskatijos mob un atrados gravi,tiesam no sirds atvainojos
Sods bargs 5 gadi tiesibas nost un 2000 eur sods bet labi ka viss labi beidzas
Sapigi,jo toposajam darbam vajadzeja tiesibas
Jobanie bembisti spidinot spoguli ari padomajat
Gudri dirsat visi...nezinot situaciju"

Nebūšanas

Kanādas savvaļas ugunsgrēku sezona šogad ir ceļā, lai kļūtu par otro lielāko vismaz pēdējo divu desmitgažu laikā, atpaliekot tikai no pērnā gada rekordsezonas, atsaucoties uz federālo amatpersonu paziņojumu, vēsta Kanādas medijs “CBC”.

Svarīgākais