Tīmeklī: Kulbergs saņem kritiku par izteikumiem TV ēterā

© Romāns Kokšarovs/ F64Photo Agency

Šīs nedēļas sākumā "Jaunās vienotības" līderis Krišjānis Kariņš publiski paziņoja, ka topošās koalīcijas partijas vienojušās par atbildības jomu sadalījumu nākamajā valdībā. Tiesa, neizpratni šīs pašas dienas vakarā raisīja "Apvienotā saraksta" deputāta Andra Kulberga izteikumi LTV raidījumā "Šodienas jautājums".

Raidījuma laikā A.Kulbergs ne vien paziņoja to, ka vienošanās par atbildības jomu sadali tomēr neesot panākta, bet visai tēlaini izteicās arī par nākamā gada darbiem. "Vienkāršs jautājums - mēs nākošo gadu ejam, turpinām ballīti. Jaunu ballīti, kurā mēs aizņemamies naudu un sedzam mūsu visas vajadzības uz aizņēmumu, vai mēs ejam uz taupības režīmu," LTV raidījumā norādīja A.Kulbergs.

Viņa izteicienu mirkoblogošanas vietnē twitter komentējis režisors Kārlis Anitens. "Man šķiet, Kulberga kungs, ka nav politiķa cienīgi runāt par pēdējo gadu notikumiem pasaulē un Latvijā kā par ballīti. Jums valsts piešķirtā palīdzība, ko traktējat kā sasistas pudeles un netīrību, varbūt arī bija "kapeika" pudelei, bet vairumam - sausa izdzīvošanas maize."

"Andris Kulbergs par šo varēja krāšņi stāstīt pirms vēlēšanām, kam ballīte, kam izdzīvošana. Tagad pēkšņi atmodies," komentārā norāda kāds cits twitter lietotājs.

Svarīgākais