Jaunā ģimene "iekrīt" krāpnieku nagos un paliek bez dzīvesvietas

© pexels.com

Krāpnieki sociālajos medijos meklē arvien jaunus un radošākus veidus, kā izkrāpt naudu no cilvēkiem. Reizēm viņu nelikumīgās darbības var visai viegli atklāt, taču citas reizes viņi spēj būt ļoti profesionāli.

Pavisam nesen kāda jaunā ģimene no Lielbritānijas "iekrita" krāpnieku nagos un šobrīd viņiem draud dzīve uz ielas.

Kā vēsta medijs "Daily Star", tad jaunās ģimenes plānus uzsākt kopdzīvi izbojājis kāds sociālā medija "Facebook" krāpnieks.

Keitlina Kleitone un Dilans Dohertijs vien pirms pieciem mēnešiem kļuva par jaunajiem vecākiem. Viņi beidzot bija nolēmuši meklēt paši savu mitekli. "Facebook" pāris aplūkoja vairākus īres dzīvokļus. Viņu interesi par jauna mitekļa meklēšanu pamanīja kāds dzīvokļa īpašnieks. Viņš jaunajam pārim piedāvāja vilinošu darījumu.

Lai varētu ievākties dzīvoklī, pārim bija jāiemaksā depozīts, ko viņi arī izdarīja. Jaunais pāris iemaksāja 300 mārciņu lielu depozītu. Pāris iztērēja arī lielu naudas summu, lai iegādātos dažādas mēbeles. Tomēr nākot arvien tuvāk datumam, kad viņiem vajadzētu ievākties jaunajā dzīvoklī, saziņa ar tā saimnieku kļuva arvien apgrūtinošaka. Dienā, kad bija paredzēts ievākties dzīvoklī, saimnieks paziņoja, ka esot radušās pēkšņas problēmas un to nav iespējams izdarīt.

Pāris tajā brīdī bija īpašniekam samaksājis arī pirmā mēneša īri - 550 mārciņas.

Pēc neilga laika pāris atskārta, ka viņi ir apkrāpti, jo sociālajos medijos pamanīja, ka arī citi cilvēki sūdzas par šī dzīvokļa īpašnieku. Lai arī ko darītu, viņiem neizdevās atgūt pazaudēto naudu.

Kā stāsta Keitlina, tad šobrīd viņiem nemaz nav liekas naudas, lai īrētu citu dzīvokli, viņi ir burtiski atstāti uz ielas, jo visa iekrātā nauda ir izkrāpta.