Pircēja šokēta par "Lidl" nopirktu produktu

© Dmitrijs Suļžics /F64

Rīdzinieci Leldi pārsteidza veikalā iegādātās vistas gaļas neierastais izskats. Sieviete novēroja, ka zem ādas vistai ir gļotas, kā parasti nemēdz būt, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Lelde ir pārliecināta, ka vistai šādi nevajadzētu izskatīties. Viņu māc aizdomas, ka veikalos māna pircējus un vistā iešpricē ūdeni, lai gaļa būtu smagāka.

Par sievietes bažām informēts Pārtikas un veterinārāis dienests (PVD). Pārstāve Evita Leitāne atzīst, ka gaļu mēdz špricēt, taču tad uz iepakojuma tas ir norādīts.

PVD norāda, ka gaļu ēst var, bet piesardzības dēļ Leldei vajadzētu ar iegādāto vistu doties atpakaļ uz veikalu. Viņa uzskata, ka šāda situācija ir izveidojusies, jo putna sirds un aknas nav pareizi attīstījušās.

Konkrētā vista ir atceļojusi no Polijas, PVD apliecina, ka darbinieki uzraugot, lai šāda gaļa nenokļūtu pie pircēja, taču šoreiz tā ir paslīdējusi garām.

Lelde vistu iegādājās “Lidl” veikalā, tā pārstāve Zane Neļķe norāda, ka iepriekš nav saņemtas sūdzības par sliktu gaļu, taču aicina pircējus ar aizdomām vērsties klientu apkalpošanas centrā.

Svarīgākais