Sieviete pamatīgi vīlusies par Latvijā nopirktu preci

© Ilze Zvēra/F64

10. aprīlī Agnese nolēma palutināt sevi ar kādu skaistu naktsveļas komplektu. Atrada sieviešu apģērbu un apakšveļas veikalu un iegādājās zīda šortiņus un topiņu. Tomēr tā dzīves ilgums bijis īss, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Atgriežoties mājās no veikala, Agnese konstatēja, - iegādātais zīda komplekts neizskatās tā, kā gribētos - redzamas vīles, kas, kā izskatās, ilgi nekalpos. Agnese uzreiz zvanījusi uz veikalu, tad devusies komplektu samainīt pret jaunu. Pāris mēnešus jeb aptuveni desmit reizes Agnese komplektu lietojusi, ar to arī nakšņojot. Kādu rītu Agnese pamanījusi - šorti nāk vaļā pa vīlēm. Agnese atkal devās uz veikalu, kur veikala vadība ar trīs argumentu palīdzību paskaidroja - komplektu nemainīs.

Veikals uzsvēris, ka Agnese vienu reizi komplektu jau mainījusi, komplektam nogrieztas birkas un vislielākais pārsteigums - ar komplektu nevajagot gulēt!

Veikala pārstāve, dēvējot zīdu par auduma karali un uzsverot tā ekskluzivitāti, aicina tik pat ekskluzīvi arī pret to izturēties.

Gunita Pāvelskopa
“INTIMISSIMI” reģionālā menedžere

“Ja tiek pirkti šorti, mūsu pārdevējas iesaka pirkt vienu izmēru lielāku, lai nenotiktu auduma nostiepšana uz ķermeņa. Ja otrreiz jau ir saplīsis, bet mazgāšana un nēsāšana ir darījusi savu, vislielāko skādi audumam dara nepareiza kopšana. Ja to nemazgā ar matu šampūnu vai speciālu līdzekli zīdam.”