VIDEO: Nofilmē jauniešu izklaides uz Latvijas ceļa; soctīkli "uzsprāgst"

© Ekrānuzņēmums

Sociālās vietnes Instagram profilā "sadursme" publiskots video, kurā redzamas pārgalvīgas jauniešu izklaides uz ceļa.

Kā norādīts komentārā pie video, incidents noticis ceļa posmā Ķekava - Rīga: "Jauniešu izklaides varēja beigties letāli! "

Video redzams, kā automašīna veic bīstamus manevrus uz ceļa blakus kravas automašīnai diennakts tumšajā laikā, kad puteņo.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Soctīklu lietotāji pie video neslēpj dusmas un daudzajos komentāros nosoda šādu rīcību.

"Nāves kandidāti", "Neviens viņiem nepateica, ka parasti tā izklaidējas uz pilnīgi tukšiem nomaļajiem ceļiem", "Kaut policija šos varētu uziet", "Tieši, kas smieklīgs ir fūres taranēšanā? Mazajiem atsaldeņiem laikam nav skaidrs, ka tā fūre nesver 1 tonnu.. bet, ja godīgi skatoties šo IG un lasot ziņas par cilvēkiem, kas sitās nost uz celjiem, žēl ir tikai nevainīgie iesaistītie, bet šie un visi parējie skrien nāvei mutē. Tas ir skaidrs"," Pirms kādiem gadiem 10-12 redzēju, kā baļķvedējs ar visām asīm pārbrauc pāri līdzīgai žurkai, 5 līķi, ja nemaldos bija. Varēja būt labs raksts šorīt", "Var izklausīties ļauni - bet tādiem pa taisno tiesības nost! Un tiem, kas sēdēja mašīnā arī. Nesaprotu, par ko tur meitenes tā uzjautrinās...kaut kas aizietu greizi, tad instagram storijos būtu asaras...", "Šis ir pa traku", dusmas neslēpj soctīklu lietotāji.

Kā ziņo Valsts policija, aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 165 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši seši cilvēki. Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemts 275 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 56 par ātruma pārsniegšanu, četri par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un divi par agresīvu braukšanu.

Nebūšanas

Rīgā kāds daudzīvokļu namā mītošs kolekcionārs ar izteiktām vākšanas pazīmēm pamatīgi pārbiedēja līdzcilvēkus. Ķimerēšanās ap elektroierīcēm vīrietim noslēdzās ar skaļu blīkšķi un apdegušām rokām, taču vairākiem kaimiņiem no ēkas nācās evakuēties, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais