Komentāri: Pasažieri dusmīgi par notiekošo Rīgas sabiedriskajā transportā

Aigars Galbalins

tie kungi kas gudro likumus varbūt sabiedriskajā nav mūžā iekāpuši,satiksme samazināja reisu skaitu uz lockdown un tā arī atstāja saspiežot braucējus mazāk transportā.man piem bija jākavē darbu vai jāiziet pusstundu agrāk no mājām jo transporti pazuda kā biju agrāk braucis.par 80%runājot laikam domāts ka aizpilda transporta vagona gaisu līdz 80%

10.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Jā, nav konsekvences...

10.dec 2021 Atbildēt
Rolands atbilde īpaši stulbs

Kas ir KONSEKVENCE?

11.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

To es arī nesen to izbaudīju Rīgā braucot ar 6-to tramvaju no Juglas uz centru (abos virzienos) kā siļķes mucā. Autiņu biju atstājis pie radiem Juglā.

10.dec 2021 Atbildēt
Dzintra Štrauss

Kurā vietā dabūji 6. tramvaju ? Gadus 4 - 5 tāds neeksistē.

10.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde Dzintra Štrauss

Zinu, zinu. Turpat jau dabūju Juglas galapunktā, tagad 1.nr. uzrakstīju pa vecam, jo gadiem tur bija 6. Viss pārējais piedzīvojums paliek nemainīgs.

11.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Labi, ka dzīvoju Jēkabpilī.

10.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Konkrēti, kāds labums?

11.dec 2021 Atbildēt
Dzintra Štrauss

Kāda jēga izsūtīt papildus transportu ? Ja 1.tramvajs jau piepildīts pie VEF kultūras pils uz centru 7:46 , tad pārpildīts tas būs visu ceļu vismaz līdz Nac.bibliotekai. Tramvajs nav helihopters , kurš tukšs nosēdīsies pirms pilnā un savāks pieturās pasažierus. Ar galvu nedomā ne likumu izdevēji ,ne ari RS. Diemžēl....

10.dec 2021 Atbildēt
Elīza Priede

Lielie pārpildītā transporta bļāvēji pasi arī pārpilda to transportu. Ko tad neejat kājām visu Rīgu, kapjat taja pilnajā pasinun tad Blaujat, ka pilns. Cik apsursi.

Cik nav redzēts, ka idioti bari lec iekšā pirmaja transporta, kad aiz viņa nak vel 3 tadi pasi tuksi. Ipasi tas novērojams 3 Bolderāja, kad kavejas del satiksmes, viņi bieži kurse, tad kad atnāk beidzot, ta visi rinda viens aiz otra. Bet pulis spiezas iekšā pirmajā , kad blakus ir vel vismaz 2 tadi pasi tukši.

Un tas pat nav ziemas lielajos mīnusos.

Un ko teiksiet tad, ja jus būti ziemeļu puse, kur naktī jagaida autobuss uz Rīgu, lai mk rita 7 būtu centra, kad -32°C ārā, 3 naktī, tumšs un autobusā ari nav siltāks visas 4 stundas. Stulbeņi.

10.dec 2021 Atbildēt
Zanna Lasenberga

"Gudrā"iemācies rakstīt, pirms publice komentāru ?

12.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

👍

12.dec 2021 Atbildēt
Indra Ermansone

Būtu ka nu mazāk par sabiedrisko transportu pieminējuši... Vai tiešām vajag lai Kankars&Co arī tur uzliek bloku? Tak neraustiet lauvas(šajā gadījumā-mērkaķu) aiz ūsām.

10.dec 2021 Atbildēt
Rolands

Pareizi, čupojieties, saspiedieties ciešāk, kovida taču nav, pēc laiciņa varēsiet ar saviem ceļabiedriem visu apspriest blakus gultās kovidpalātās guļot. Lai jums jauka cūpošanās!

11.dec 2021 Atbildēt
Inta Juška

Sabiedriskais transports tā izskatījās visu laiku ,vismaz darbdienas sākumā un parasti arī beigās un pat tad,kad vairums nedrīkstēja strādāt! Bija smieklīgi un bezgala stulbi visos medijos lasīt un paciest to melšanu par ierobežojumiem un represijām pret cilvēkiem, ja transportā esam kā siļķes mucā.

10.dec 2021 Atbildēt
Ēriks Putāns

👹 Jūsuprāt tie noziedznieku izdomātie ierobežojumi ir priekš mūsu veselības? 👹 Tad jūs esat idiotu bars. 👹 Kronis 👑 galvā iznīcina loģisko domāšanu. 👹 👹 👹 😜 😁 😂

12.dec 2021 Atbildēt
Ingrida Lisovska

Es biju sašutuši, kad iekāpjot kontrolieriem, pasažieri bez maskām sēdēja netraucēti un lepnā ģīmī, un kontrolieri viņus netraucēja nedz ar sodu, nedz aizrādījumu uzlikt masku.

12.dec 2021 Atbildēt
Viola Dvinska

Un vai paši braucēji nav pie tā vainīgi? Pastāvīgi braucot, novēroju, ka puse nereģistrē savus braucienus, līdz ar ko RS liekas, ka transports pustukšs.

12.dec 2021 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Nu beidziet tacu pīkstēt. Tūlīt šitas sūdc beigsies, sāksies nākamais, un būs jauni brīnumi. Paši esam ievelējuši tādus ņergas kuri tik par kabatu domā

12.dec 2021 Atbildēt
Aldis Krontals

pats labākais, kad skan aicinājums izvietoties pa salonu, bet aizmugurē sēž bomžara un ir kūts smaka, Bet visi pasažieri saspiedušies priekšā ) ))

12.dec 2021 Atbildēt
Reds

Rīgas satiksmei nekādas aizpildīšanas sistēmas nav.karteja vrehna tāpat kā ar nano ūdeņiem

15.dec 2021 Atbildēt

Komentēt