Komentāri: "Diezgan absurda situācija"; Gobzema advokāts komentē politiķa aizturēšanu

Reds

Policistus viņu priekšniecība pametis zem tanka,un Gobzema advokāti nolsauks savu artavu no viņiem,tad šie paklausīgiem policisti ļoti labi sapratīs kam viņi kalpo.

7.dec 2021 Atbildēt
Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

7.dec 2021 Atbildēt
jabis

kas tur absurds - policejiskā valstī atbilstosas procedūras. Ja šitam arī salauzīs kājas, tas , protams, sāpīgi. Bet ,biedri, paturēsim prātā - latviešiem izdevusies valsts, kādi tik mērkaķi tur neuzpeld.

7.dec 2021 Atbildēt
Mārīte Bokta

😂 par nelikumīgām darbībām ir jāatbild, diemžēl arī politiķiem ar narcisma pazīmēm.

7.dec 2021 Atbildēt
Gatis Grenovskis atbilde Mārīte Bokta

Kas tev Mārīt ir,trešo poti aizliedza.Nav runa Par Gobzemu kā tādu,rīt tu nevarēsi rūtainas apakšbikses uzvikt,vai kādas tur velc.Vai tev divas rievas nav?Sāc domāt.

7.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Viens likums- viena taisnība visiem, tad jau šis lozungs ir aizvācams no Saeimas. Juristi varēs tagad paspīdēt ar retoriskām runām , paši labi apzinoties to demagoģisko raksturu.

7.dec 2021 Atbildēt
Aldis Viškers

Vēl viena lieta kāpēc raujas par deputātiem. Pārkāp, un būs grūti sodīt. Vairs nav parasts cilvēks, "dievs".

7.dec 2021 Atbildēt
Juris

Tā varen interesanti sanāk. Ja deputāts vēlas tikties ar saviem vēlētājiem, tad šodien policija un izdotie valdības likumi to nepieļauj. Tad kādēļ tērēt nodokļu maksātāju naudu vēlēšanu organizēšanai, kad saikne ar deputātu un vēlētāju pamatīgi pārcirsta, pat publiskus jautājumus neuzdosi, cenzūra to nepieļauj. Toties lidmašīnās, noslēgtās telpās, pulcējies kamēr vietas pietiek un drīksti sēdēt stundām. Bet ārpus telpām tas vīruss laikam varen jiftīgs. Laikam varneši rīko sacensības vistulbāko likumu piemērošanas paņēmienos.

7.dec 2021 Atbildēt
Mārīte Bokta

Jurītim...ja tu vēl izprastu, kas ir epidemioloģijā situācija un sankcionēta sapulce, tad tavs komentārs būtu vietā. It ševišķi deputātam, kuram būtu jārāda piemērs tautai. Bet diemžēl šim deputātam ir citas prioritātes...

7.dec 2021 Atbildēt
Gatis Grenovskis atbilde Mārīte Bokta

Mārīt ja slimi sēžam mājās.Ja stulbi tad saimā.,protams joks.Bet doma skaidra,sviests kam nevar tikt līdzi.

7.dec 2021 Atbildēt
Lauma atbilde Mārīte Bokta

Mārīte, vai jau pieteicies pirmajā rindā uz ceturto deltas poti? Ak, jā, un omikronam būs vēl savas atsevišķās potes. Epidemioloģiskā situācija jau sen beigusies nemaz nesākusies, bet pošu iedarbība gan nebeigsies nekad.

7.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

"... nepakļaušanos amatpersonu likumīgajām prasībām" - vienkārši apbrīnojama policijas amatpersonu muļķība, tā arī neiemācīties savu likumdošanu.

7.dec 2021 Atbildēt
Anna

Tika arī pieķerts nozieguma vietā, rīkot masu nekārtības ar dezinformācijas izplatīšanu, ko pavada agresīvas uzvedības pamudinājumi un saukļi. Kaut gan īstā vieta, protams, būtu ārstēšanās psihologu vai psihiatru uzraudzībā no destruktīvas un agresīvas uzvedības, izplatot absurdu dezinformāciju, cenšoties psiholoģiski negatīvi ietekmēt citus cilvēkus, aicinot radīt valstī haosu un masu nekārtības, kas nodarītu kaitējumu gan cilvēku veselībai, gan ekonomikai un valsts drošībai. Ja nav attiecīgas likumdošanas par deputātu mandātu apturēšanu šādās situācijās, tad tādi būtu jārada.

7.dec 2021 Atbildēt
Juris Mikelsons

ANNA ! Ja kāds Latvijā ir noziedznieks , tad tas ir kariņš , kurš jau ar vecām jeņķu metodēm ir sarīdījis vakcinētos un pret OBLIGĀTO VAKCINĀCIJU esošos Latvijas iedzīvotājus . Es esmu vakcinēts ,bet es esmu PRET obligāto vakcinēšanos ,jo vakcinētie tāpat izplata , un pat vēl vairāk , nekā nevakcnētie , covid-19. Un vakcinētie arī mirst no covid-19. Tas pats attiecas uz svešas valsts armijas ievešanu Latvijā . Jo ir pieredze jau no K. Ulmaņa laikiem . Mums Latvijā ir ļoti melīga valdība ,jo vēl arvien nav attcēluši OIK un tāpēc novērš tautas uzmanību uz covid.

7.dec 2021 Atbildēt
Marija Andžāne

Ceru,ka pienāks laiks,kad Tu sapratīsi,ka tas notiek tāpēc,ne lai radītu VALSTĪ Haosu,bet lai radīto novērstu. Kas attiecas uz Veselību neviens Dieviņš nepasargās no Potīšu blaknēm!!

7.dec 2021 Atbildēt
Gilberts Mats

nekas, 13.decembrī ieskatīšos acīs defektīvās lezbietes padotajiem.

ps. ja šovakar 18:00 Gobzems nebūs Jelgavā, dzīvojamā masīvā RAF, pie jaunatvērtā veikala Lidl, tikties ar saviem vēlētājiem.

7.dec 2021 Atbildēt
Mārīte Bokta

Viņš to izprovocēja, lai nokļūtu uzmanības centrā.

7.dec 2021 Atbildēt
Jānis Jansons

Bokta arī raksta,lai nokļūtu uzmanības centrā ar savu stulbumu!

7.dec 2021 Atbildēt
Gatis Grenovskis

Mārīte ,tu esi ierēdnis?Ja jā tad varbūt paskaidrosi visu šo apsurdu,Un viss taps skaidrs ,Ja nē,dīvaini,ja tev vis skaidrs paskaidro man un tiem kas cenšas saprast kas notiek,,.

7.dec 2021 Atbildēt
Lauma

Mārītei, acīmredzami, vakcīnas smadzeņu podā jau dara savus paredzētos darbus.

7.dec 2021 Atbildēt
Eduards Vasiļevskis

Šī valdība ir diskreditējusi sevi, ar milzīgiem valsts ārējiem parādiem, ar ačgārniem valsts pārvaldes lēmumiem, ar visiem iespējamiem cilvēktiesību pārkāpumiem, ar valdības vienviedokļa melīgiem masu mēdijiem, ar policejisko visatļautību, kas vērsta uz sabiedrības neapmierinātības apspiešanu. Radītie sadzīves apstākļi cilvēkus dzen depersijā, bezcerībā, nabadzībā, parādos, slimībās, nāvē. Tāpēc , lai kas un kāds būtu Aldis Gobzems viņš iestājās pret šo kroplo valsts pārvaldi. Lai kādi būtu viņa politiskie ieceres plāni, šī ir vienīgā protesta iespēja apturēt valsts pārvaldes bardaku.

7.dec 2021 Atbildēt
zeltmatis

Tieši tā, Eduard. Piekrītu par visiem 100%. Tālāk vairs nav kur. Latvija pirmā Eiropā izdeva likumu cilvēkus ar 15. novembri 2021. atlaist no darba bez QR koda, daudzus atlaida jau mēneša sākumā, ar 1.novembri. Tāda valdība vēl nebija pieredzēta šos 30 gadus.

7.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Turies, Aldi, bļē!

7.dec 2021 Atbildēt
Ilmars Bukovskis

Nav žēl musarokus nu nemaz! Skaidrs,ka priekšniecība jaunos muļķīšus palaida zem tanka aizturot deputātu un gan jau tas var beigties ar atlaišanu. Nekas, strādājot citur vismaz iemācīsies pielietot smadzenes,nevis tupi pildīt noziedzīgus rīkojumus.

7.dec 2021 Atbildēt
Pilnmeness

Policijai ir tiesības aizturēt personību, kura nepakļaujas tās prasībām, kaut vai dēļ tā, lai noskaidrotu tās identitāti (vai gara veselības stāvokli, bet varbūt arī dēļ tā, vai nav lietojis kādas aizliegtas apreibinošās vielas, kas izsauc agresīvu, neadekvātu un sabiedrības kārtību apdraudošu uzvedību). Nu, un, noņemot pirksta nospiedumus un DNS analīzes, atklājās, ka tas ir deputāts.. Gobzems... Tātad viss skaidrs! / a'vien vārd' sakot, tikpat aprobežoti formāli kā Gobzems mēdz pieiet jurisprudencei pēc viņa to sašupojušos prātiņ', likumsargi, kam tas viss vienubrīd ir piegriezies, var izlemt atdarīt ar to pašu

7.dec 2021 Atbildēt
Normunds Ozolnieks

juristam jau nu gan vajadzētu zināt kas ir aizturēšana, arestēšana, apcietināšana

7.dec 2021 Atbildēt
Aivars Santars

Tam idiotam jāiet cietumā....

11.dec 2021 Atbildēt

Komentēt