Komentāri: VIDEO: viens neapzinīgs manevrs uz slidenā ceļa izraisa baisu avāriju

Ivars Ozolkalns

Malacis reģistrators! Sižetā var brīnišķiģi redzēt, ka nemaz nemēģināja bremzēt un grieza tieši virsū slīdošajai mašīnai!

4.dec 2021 Atbildēt
Vikus Vikus

Ja garmin nemelo,diez vai prātīgi nesties ar 95 km/h pa šitādu ceļu

4.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Izskatās, ka BMWx3...

5.dec 2021 Atbildēt
Ainārs Buls

Tik pat labi arī Volvo ar 94km/h. uz slidenā ceļa ar sniega vaļņiem varēja saslīdēt šķērsām. Vai BMW bija tik pat liels ātrums kā Volvo nav zināms, bet Volvo pats pārāva uz grāvja pusi kurā slīdēja BMW jo sabremzēt lidojošu Volvo arī Ģirtam neizdevās.

5.dec 2021 Atbildēt
Ainārs Buls

Arī neapzinīgam meža zvēram izejot uz ceļa Ģirts ar lidojošo Volvo būtu bezspēcīgs.

5.dec 2021 Atbildēt
Jānis

Ir KLIMATA PĀRMAIŅAS un ir KLIMATA TERORISMS . Tad šobrīd mēs redzam laika apstākļu ietekmēšanu visneglītākā veidā . Meteorologi piekritīs - Normāli gaisa temperatūra noslīd diennaktī par 3 līdz 5 grādiem . Šobrīd temperatūra diennaktī ir noslīdējusi par 7 grādiem . Tā ir zīme , ka laika apstākļi ir cilvēka manipulēti un veicināti . Vakar bija ap -1 *C , šodien -10 *C un naktī vēl vairāk .

Latvijai nevajag Klimata pārmaiņu programmu . Latvijai nevajag samazināt CO2 izmešus . Latvijai vajag siltumnīcas efektu , lai nebūtu katru ziemu jāsalst - 20 *C . Lido lidmašīnas , izsmidzina ķimikālijas UN IZNĪCINA CO2 SLĀNI un rezultātā rodas krasa gaisa temperatūras atdzišana . Var redzēt ka klimata pārmaiņu programma nav draudzīga nevienai valstij . Latvija ir ziemeļu valsts , tāpēc Latvijai globālā sasilšana ir vēlama . Lai izbeigtu šīs KLIMATA TERORISMA AKCIJAS , iesaku Latvijai izstaties no Klimata pārmaiņu programmas un aizliegt klimata pārmaiņu ķimikāliju izsmidzinošo lidmašīnu pārlidojumus pār Latviju .

5.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Jā!

6.dec 2021 Atbildēt
Māris Lediņš

Neapzinīgs ir ļoti kļūdains apzīmējums -tas ir neprasmīgs, neprofesionāls manevrs!

Protams, arī ģirts varbūt būtu varējis griezt pa kreisi...

6.dec 2021 Atbildēt
jabis

nu ja nevadāms auto slīd uz grāvi, kapēc viņam vēl braukt virsū? Paldies par video.

7.dec 2021 Atbildēt

Komentēt