Komentāri: "Manas robežas ir pārkāptas"; Latvijas ārste neslēpj dusmas par draudu ignorēšanu

Juris Orinskis

Tiesībsargājošām iestādēm visus priekšniekus jāmaina. Un pēc iespējas ātrāk. Viņi vēl no iepriekšējiem laikiem, kad taisnība un likums nevaldīja, saglabājušies.

10.nov 2021 Atbildēt
Andris Pētersons

Un kad tad tavuprāt valdīja taisnība un likums? Varbūt pie Staļintēta un Hitleronkuļa kad visus tos kuri nedomāja kā vajag labākajā gadījumā ielika nometnē, sliktākajā nošāva. Tur gan bija likums un taisnība, ō, jā! No kādiem iepriekšējiem laikiem tad ir visi tiesībsargājošo iestāžu priekšnieki? Lej, lej, tikai puķītēm arī ko atstāj! Pieslēdz savas izskalotās smadzenes!

11.nov 2021 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Ārstiem viens uzdevums, ārstēt slimos. Punkts. Padomus dot tiem, kuri to lūdz. Punkts.

10.nov 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

nav jau nevienam liegts izplatīties. kam neinteresē, nelasīs. nelāga, ja mediķis izplata nejēdzības, mediķiem tomēr vairāk uzticas. bet tā ne viņu problēma.

11.nov 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Vajag izlamāt to Sondoru.

10.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Saprati, Marci..?

10.nov 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

parupjš Jānis ir un nepieklājīgi tiešs. bet neuzbrauc galīgi bez iemēsla!

11.nov 2021 Atbildēt
Andris Pētersons

Latviešiem ir labs teiciens, ja no vilka baidies, tad neej mežā! Ko šī mazā gudrele iedomājās, ka visi viņai tikai odas dziedās? Jāprot arī uzklausīt arī kritika un uz to konstruktīvi atbildēt! Ja to nevar, tad varbūt nevajag vispār līst internetā, labi, izlasīji ziņas, aizsūtīji mīlas vēstuli e-pastā mīļākajam un viss.

11.nov 2021 Atbildēt
Andy Sku

Man liekas draudēt nevajag nevienam. Ne mediķiem ne jebkuram cilvēkam. Ne pastulbajam Danilānam kas uzskata ka viņam ir tiesības apvainot un apsaukāties. Ne valdoņiem Ne pianistam. Dzīvojam civilizētā pasaulē kur ir tiesa. Latvijā ar tām tiesām nu ir kā ir bet vismaz tas ir likumīgi.

14.nov 2021 Atbildēt

Komentēt