Komentāri: Soctīklos sašutuma vētru rada audiofails ar Pavļuta un Cipules sarunu

Inga G

Es gribētu dzirdēt/izlasīt skaidrojumus:

1. kā tas nākas, ka pagājušajā rudenī, kad nebija vakcinēto, maz bija izslimojušo, inficēto bija daudz mazāk???? šobrīd vakcinēti ir pāri par miljonu... vēl ~200 000 ir izslimojuši.. savi 200 000 - 300 000 ir aizbraukuši no Latvijas... vēl paliek bērni, kurus nevakcinē līdz 12 gadu vecumam, kas arī ir kādi 200 000... Kur rodas tie inficēto tūkstoši??? Ja Latvijā ir 1,8miljoni iedzīvotāju (oficiāli, bet te ir klāt arī tie, kas ilgstoši dzīvo ārvalstīs)... ???????

2.pagājušajā ziemā slimnīcās bija ap 1500 slimnieku maksimumā.. pēc tam daudzi miljoni tika novirzīti slimnīcu kapacitātes palielināšanai.. bet šobrīd pie 1000 Covid slimniekiem slimnīcā viss ir pārpildīts????? Kur palika tās jaunās gultas vietas par daudziem miljoniem?????? un vai arī bijušās 500 nolikvidēja????

18.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Patiesi, jautājumi vietā. Tikai kurš tad mums atbildi dos, pašreizējā haosā atbildi nav kam prasīr

18.okt 2021 Atbildēt
badžoo atbilde Dzēsts lietotājs

Tas saucas Covid-bizness. Poskatieties Kaspara laša Yotube ievietoto video: youtu.be/owyUzRWHM5E

18.okt 2021 Atbildēt
Anna

Pirms gada operatīvi tika ieviesti daudz lielāki ierobežojumi un to izpilde tika stingri kontrolēta no policijas puses un tas mūs pasargāja no smagas krīzes. Jāņem vērā arī, ka pašlaik ir Covid 19 Delta variants, kas ir daudz lipīgāks. Šoruden politiķi sāka izdabāt tiem, kas gāja demonstrācijās ar prasību neieviest nekādus ierobežojumus, patiešām rīkojās gļēvi un cieš tagad apzinīgā iedzīvotāju daļa. Slimnīcu gultu skaita palielināšana neko neatrisina. Nevar bezgalīgi aizlaist saslimšanu ar tūkstošiem gultu vietām angāros un jaunizveidotos lauku hospitāļos, ja nav tik daudz ātrās palīdzības ekipāžu un medicīniskā personāla, kas slimniekus ārstē. Un tajā pašā laikā jāapstādina palīdzības sniegšana pārējiem akūtiem slimniekiem, jo nav nemaz tik daudz ārstu un māsu, kas to visu spēj darīt. Tad jau pirms gadiem desmit būtu bijis attiecīgi jāpalielina studējošo skaits medicīnas izglītības iestādēs. Vienīgais risinājums ir apturēt infekcijas izplatību un tas ir vislielākā mērā atkarīgs no iedzīvotāju kopīgas apzinīgas uzvedības, ievērojot visus Covid ierobežošanas noteikumus un vakcinējoties, jo vakcinētie tomēr saslimst mazāk. Nav varonība neko neievērot un zākāt valdību, palielinot nodokļu slogu saviem bērniem ar papidus gultu ideju.

18.okt 2021 Atbildēt
Anna atbilde badžoo

Vai Kaspars Lasis ir kārtējais dezinformators un melis. Nav laika skatīties muļķības.

18.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Anna

Par nodokļiem, Jūs gan sasmīdinājāt.

18.okt 2021 Atbildēt
Andis Everts

Inga G Pirms komentējiet kaut kādus skaitļus lūdzu pārbaudiet tos.

Vakcinēti nav ne tuvu miljonam covid19.gov.lv/covid-19/covi...jas-statistika

Un tā rodas visa šī dezinformācija, viena tante teica miljons, tad jau jāraksta tālāk, nemaz nepārbaudot to patiesumu.

19.okt 2021 Atbildēt
Normunds Ķiģelis atbilde Anna

Nē , nē , skaties vien tālāk Panorāmu , pavļiku un palīgskolas absolventu kariņu.

19.okt 2021 Atbildēt
Broņislava Dzene atbilde Anna

ANNA, ja nesaskati vai negribi paust īsto izplatības iemeslu, tad vispār nevajag rakstīt neko, bet tikai maldināt lasītāju.

īstais iemesls ir tas, ka vakcinētiem tika dota brīva pārvietošanās jebkurā virzienā visā pasaulē un kopā iešana pilnīgi bez jebkādiem piesardzības elementiem. Nu tad brauca, gāja un čupojās, viens otru aplipināja, pēc tam arī nevakcinētos aplaida. Atgriežoties no ārzemju izklaidēm ieveda mutantu ( kur tad viņš uzradās, no kurienes)/, ja netika ievests un šodienas aina to spilgti parāda. Pāti zini, ka slimo un izplata arī vakcinētie, bet nevakcinētie, ( resp.veselie) nevar nevienu inficēt, tāds fenomens nekad nav bijis un nav iespējams. Tava tukšā muldēsana neko nedot, tikai atļauj spriest par tavām kompetencēm.

21.okt 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Negribu tērēt laiku pētot visādus viģikus, jo nekāda skaidrība tāpat nebūs. Jo vairāk vakcinējas, jo vairāk slimo, vismaz pēc oficiālajiem datiem..

18.okt 2021 Atbildēt
badžoo

Poskatieties Kaspara laša Yotube ievietoto video: youtu.be/owyUzRWHM5E

18.okt 2021 Atbildēt
CryptoMaster

Uzmanības novēršana. Pilnīgi nesvarīgi.

18.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Bļē. Manis pēc, lai viņi kaut rīklē viens otram kož. :)

18.okt 2021 Atbildēt
karuuzo

Diagnoze - idiots ir obligāta prasība, lai kļūtu par ministru?

18.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Laikam jā. Iedomājaties Mārci, par jebkuru ministru.

18.okt 2021 Atbildēt
Roberts Cipulis atbilde Jelena Sergejeva

Turpmāk kad kad redzēšu to idiotu pipļuku domāšu ka tas ir mārcis un otrādi.

18.okt 2021 Atbildēt
Anna

Ja Tu neesi idiots, bet tava diagnoze ir gudrais, kādēļ neesi valsts vadībā. Laikam tomēr izglītības un saprašanas par maz. Vienīgi, cerams, apsaukāšanās atrisinās visas problēmas.

18.okt 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Jelena Sergejeva

Ej dirst neta idiote un neta idiots Roberts Cipulis ar saviem debiliem neta murgiem un Annai ir 100% taisnibas par neta idiotiem.

19.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Tas bija par tevi idiņ.

19.okt 2021 Atbildēt
Andrejs Pornieks

Domāju ka - džentlmenim konkretizēt jautājumu vajadzētu ignorējot psihoemocionālo fonu. Ja ministrs būtu iecietīgāks un piesardzīgāks varbūt viņa biežāk ieklausītos viņa pretinieki vienā otrā jomā...

No otras puses - sabiedrības aizvien rūgstošā neapmierinātība ir noteikti viens no iemesliem kas bremzē vakcinēšanos - tātad, joprojām palielinot slodzi ārstniecības iestādēm jo pandēmija turpina izplatīties un ziema vēl tikai priekšā. Tāpat kā medicīnas presonāla pārorientēšana uz konkrēto kritisko segmentu neatceļ citas visai nopietnas, tostarp nāvīgas slimības valsts iedzīvotāju vidū.

18.okt 2021 Atbildēt
Anna

Pamatā jums piekrītu. Vienīgi rūgstošā neapmierinātība pamatojas uz tā paša psihoemocionālā fona, kad sabiedrība neieklaucās ārstos speciālistos un zinātniekos, bet uzsūc visādas tenkas no dezinformatoriem.

18.okt 2021 Atbildēt
Ingrida Ingrida
18.okt 2021 Atbildēt
badžoo

To jau varēja saprast ka tiek lobētas kādu intereses. Kur jeņķis-tur mēsli!

18.okt 2021 Atbildēt
badžoo
18.okt 2021 Atbildēt
Anna

Pat te ir cītīgi centieni izplatīt cilvēku veselībai naidīgu dezinformāciju un uzreiz atrodas kas to skatās. Nožēlojami.

18.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Anna

Varbūt ir laiks noņemt klapes no acīm, un paskatīties no cita rakursa?

18.okt 2021 Atbildēt
Imants Elsons

Ar tādiem lēmumiem, nav brīnums, ka mēs saslimstības tempa ziņā, esam pirmajā vietā pasaulē. Nākošās virsotnes, kas jāsasniedz, mirstības tempa ziņā ieņemt pirmo vietu. Ar visām pārējām lietām, mēs esam eiropas pakaļā.

18.okt 2021 Atbildēt
Artis

Pavļika stils - nevis sarunāties, bet blefot un būt nekaunīgam ar glumām atrunām. Tipisks "līdējs"

18.okt 2021 Atbildēt
Raitis Vītols

tas pretigais pavluts tik spej kaytkadu biroju uzsist ar trali vali vaditaju , bet arstos vispar neklausas klauns -pianists

18.okt 2021 Atbildēt
Fra

Cipule vaimanā jau divus gadus, taču viņai it kā būtu jādomā tieši par strādāšanu nevis "klukstēšanu".

18.okt 2021 Atbildēt
Kristaps LV Bam's

Tāpēc ka vakcinētyie vairāk slimo,bet statistika to neuzrada////

19.okt 2021 Atbildēt
Ilze Liepina

Izskatās, ka Cioule grib iedarbināt Krīzes situācijas centru, kurš sen gatavojies un strādā, un grib strādāt, tāpēc Cipule tik stingri par to saka, vina grib iedarbināt mašinērinu ar cilvēku šķirošanu un citu.. Te nav saprotams kurš kuru vada, bet cilvēku škirošanas Qr kodu sistēmas mašinērija izveidota, tāpēc viņiem vajag to palaist gaisā, un pateikt Latvija ir pirmā vietā ar cilvēku škirošanu, kā FAŠISMA laikā!

19.okt 2021 Atbildēt
Niks Čiks

Gribu uz Sibīriju tur brīvība mežā sēnes zivis upē nav šo idiotu vakcīna samagons un veči arko pa dušam var parunāt

19.okt 2021 Atbildēt
Anita Ozola

Visi nogrimuši noziedzīgā politiskā sistēmā, kad valsti sen jau nevada saimnieciski ekonomiski un ar atbildību, bet varas krēslus ar noziedzīgām manipulācijas metodēm pārņēmuši grupējumi. Neprofesionāli (bet toties varaskāri) zaglīgi "mutes bajāri" pārņēmuši nozares, kurām viņus pat tuvumā laist nedrīkstētu! Un vēl nebeidz dibināt šīs noziedzīgās partijas un šķelt tautu! Vai nepietiks? Pat aitas briesmās apvienojas un vilki var izķert tikai pa vienai!

19.okt 2021 Atbildēt
Egils

Vispirms vajaga saprast,ka tā nauda ko deva bija samaksa par to lai valdība piedabū 80% tautu vakcinēties.Tatad,naudu paņēma sapirka ipašumus par miljoniem,bet vakcinācija nenotiek.Tagad veči kas deva naudu un valda par Latviju un pasauli prasa kur ir tie 80% vakcinētie.Nu nav un ko darīt? Tad mēs redzam tagat ko dara lai panāktu vakcināciju 80%. Tak bērnam tas saprotams ka visam tam ir naudas nozīme.

19.okt 2021 Atbildēt
Rolands Celmins

pianists pareizi saka ko es varu atbildet uz so jautajumu jo neko nesajedzu no medicinas varu klavieres uzspelet

22.okt 2021 Atbildēt

Komentēt