Komentāri: Vijciema lācēnus mēģinās ieēdināt; tomēr nogalināšanas iespēja joprojām nav atmesta

bezkaunīgais sivēns

Niekoties jau var, ja kādam ir laiks un gribēšana, bet jānošauj būs.

4.okt 2021 Atbildēt
Elvisa18

lai iebaro ābolā noslēptu žurku zāli un problēma būs atrisināta.

5.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Vajag aiztriekt viņus uz Līgatnes dabas takām.

5.okt 2021 Atbildēt
Janis Bērziņš

Katram muciņu ar medu,un pamazām izlaistit lidz biezam mežam ,tur labi daudz rudens veltes sabērt ,un viņi lidz ziemai būs uzbarojušies un liksies uz guļu......lai veicas ..kas tie par brinumiem tikai galet nost ...brivibu lācišiem ,variet vēl sapotēt pret virusu.

5.okt 2021 Atbildēt
Rolands

Vai ziemas guļai gultiņas arī piedāvās? Stulbums tomēr ir bezgalīgs un nemirstīgs.

5.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Nesaprotu Tavu naidu pret dzīvniekiem. 🤔

6.okt 2021 Atbildēt
Rolands atbilde Jelena Sergejeva

Kur tu redzi naidu? Vai pastāvīgi barojot lāčukiem neveidosies priekšstats, ka barība jāmeklē tikai pie cilvēkiem? Lāčiem ir paradums doties ziemas miegā, pirms tā viņi uzkrāj tauku rezerves.Pavasarī iznākot no migas viņi būs stipri novājējuši, izbadējušies, var gadīties, ka būs aizmirsuši cilvēku labestību. Kas notiks, ja ceļā cilvēks gadīsies? Visa tā piebarošana ir pret dabu, jo tagad viņi būs jau atkarīgi no piejamajiem cilvēku dotajiem labumiem? Ikviens ir atbildīgs par tiem, ko pieradina, arī tu!

7.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Rolands

Diez vai kāds labprātīgi piebaro lāci. Te jau tas pats Kanādas variants, kur lāči lien apdzīvotās vietās, kuras ielīdušas viņu teritorijās.

8.okt 2021 Atbildēt
Rolands atbilde Jelena Sergejeva

Lāči jau sen nav Latvijas faunas sastāvdaļa, tagad mēģina atjaunot bijušo populāciju. Kādreiz arī bebri bija iznīcināti, tad kāda gudra galva izdomāja, ka vajag atgriezt bijušos laikus. Kāds tagad ir stāvoklis ar bebriem? Paskaties Gaujas krastus, paskaties, kā izskatās vecupju krasti, mazās upītes, kā izskatās noslīcinātie mežu nogabali! Vai mums vajadzīgi arī piedzīvojumi ar lāčiem? Kurš atbildēs , ja būs upuri, vai lāčmīļi?

8.okt 2021 Atbildēt
Shitds

Varbūt vajag nogalināt cilvēkus??mm??

7.okt 2021 Atbildēt

Komentēt