Būvlaukumā Rīgā noticis traģisks negadījums; viens bojāgājušais

Ilustratīvs attēls © Kaspars Krafts/F64

Traģisks negadījums ceturtdien, 9. septembrī, piedzīvots kāda būvlaukuma teritorijā Rīgā, kur smagā tehnika atpakaļgaitā uzbraukusi vienam no strādniekiem, kurš turpat notikuma vietā gājis bojā, vēsta “Degpunktā”.

Kā redzams video kadros, būvlaukuma teritorijā strādnieku rosīšanos uz vairākām stundām pārtrauca izmeklētāju darbs. Ziņu par smagu negadījumu Dzelzavas ielā 110 neatliekamās medicīniskā palīdzības dienesta mediķi saņēma divas minūtes pēc diviem dienā.

"Ir informācija par smagu traumu. Uz notikumu vietu izsūtīta gan brigāde, gan ārstu speciālistu brigāde, bet diemžēl, jau pirmajai brigādei ierodoties notikuma vietā, ir konstatēts, ka traumas nesavienojamas ar dzīvību," skaidroja NMPD.

Šobrīd zināms, ka būvlaukuma teritorijā darba laikā smagās automašīnas vadītājs, braucot atpakaļgaitā, uzbraucis kādam vīrietim.

Mēs esam noskaidrojuši, ka negadījums noticis ar ”Rīgas siltuma” apakšuzņēmēju, kurš veica izpilddarbus nodalītā teritorijā mūsu būvlaukumā. Šobrīd turpinās šā negadījuma izmeklēšana un iesaistītas visas atbildīgās institūcijas," skaidroja Andris Božē, “YIT Latvija” valdes loceklis.