VIDEO: Neredzēts skats! Rīgā dienas laikā pa ielu traucas liesmojošs auto

© Ekrānuzņēmums/Sadursme.lv

Pa ielu traucas liesmojošs auto un tam seko policisti – šādu, neticamu ainu varēja vērot tepat galvaspilsētā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pelēkā “Land Rover” stūrētājs tobrīd vēl pat nenojauta, ka viņa braucamrīks ir liesmās, tādēļ policistiem nācās papūlēties, lai jau Matīsa un Brīvības ielas stūrī panāktu apvidus auto.

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Tūrisma nodaļas priekšnieks Vitālijs Škutāns stāsta, ka šoreiz policija bijusi īstajā vietā un, iespējams, vīrieti paglāba no asām emocijām un vēl briesmīgākām sekām. Kamēr auto dega, policijas darbinieki slēdza auto un gājēju kustību, tuvumā esošie cilvēki centušies palīdzēt - blakus strādājošie celtnieki nāca talkā aplāpēt liesmas.

Saviem spēkiem gan apslāpēt liesmas neizdevās, tādēļ vienīgais glābiņš bija ugunsdzēsēji, kuri drīz vien ieradušies notikuma vietā un ugunsgrēku likvidējuši.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Automašīnā sēdošajam vīrietim medicīniskā palīdzība nebija nepieciešama. Viņš gan bija pārsteigts, dzirdot, ka jau labu posmu bija nobraucis, kad likumsargi pamanīja degšanu.

Cietušais: “Es jau tā vaktēju temperatūru, visu… [cenzēts] Nu, pēkšņi kaut kas.. kas? Kurējās kaut kas no aizmugures?”

Policija: “Nu, kad mēs redzējām, visa apakša dega.”

Cietušais: “Es vienkārši no Brīvības ielas gribēju noraut nost.”

RPP izdevies noskaidrot, ka spēkrats nepiederēja vīrietim, kas sēdies pie stūres - kungs brauca darba darīšanās ar svešu mašīnu. Kas par tehnisku problēmu spēkratam atgadījusies, pagaidām nav skaidrs.