Komentāri: Vīrietis sašutis par attieksmi pret viņa bērniem veikalā Ogrē

bezkaunīgais sivēns

Es arī odekolonu pērkot neizmantoju tikai acis, bet pamatīgi apostu.

1.mar 2021 Atbildēt
Olga Dambrovska

Iz versijas "mans bērns nekad neko nekur nevar sliktu izdarīt, jo tas taču ir bērns". Viens mirklis bez uzmanības no vecāka puses un tik tiešām kaut kas var tikt saplēsts vai sabojāts, jo mazajam viss šķiet interesants un vilinošs, bet eh, neraža - sociālās normas vēl nav izveodojušās. Tādēļ galu galā galvassāpes iznāk gan veikala darbiniekiem, gan vecākiem, kuriem tādā gadījumā lieku reizi pat labāk atvasi atstāt mājās.

1.mar 2021 Atbildēt
Janis Banis

Vairāk Izklausās ka kāds atļāvās aizrādīt par šamā neaudzinātajiem bērniem...

1.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Pats tētuks droši vien čigānam no ratu pakaļas izkritis. Skaidrs, ka mazgadīgiem bērniem Drogās nav ko darīt. Besī ārā šitie bezkauņas.

2.mar 2021 Atbildēt
Perle

Kuram ir patīkami, ka bērni visu apgrābsta, izvanda, un pamuļķi vecāki tikai noskatās un nemāca, ka, ja neko nepērc, nav viss jāapčamda ar savām netīrajām rokām. Reizēm tiešām kaitinoši pat pieaugušie, kuri iet cauri apģērbu veikalam, un apgrābsta katru apģērbu, ko sastop pa ceļam.

2.mar 2021 Atbildēt
Silva

Parasti drogās ir profesionāls personāls, tur vadībai jāsūdzas. 3-5 gadīgie aktīvi iepazīst publisko vidi, pārdevējai būtu laipni un konkrēti jāsaka, kā viņiem uzvesties, nevis kurnēt retoriskus jautājumus.

2.mar 2021 Atbildēt

Komentēt