Komentāri: Vilipsona sieva runā par dzīvokļa atsavināšanu

Независимая Латвия

Aitas nekad neapvienojas,

bet priecājas, ka šodien neapēda viņu.

Tad jautājums, kuri spēcīgāki,

10 vilki, vai miljons aitu?

23.feb 2021 Atbildēt
Vitto

Latvijā 10 vilku,bet citur būtu miljons aitu.Tāda nu ir Latvijas nacionālā īpatnība.

23.feb 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tāda veida krāpnieki, par kuru upuriem kļuvusi Vilipsonu ģimene, ir pilna pasaule, neatkarīgi no ģeogrāfiskās atrašanās vietas vai etniskās piederības.

23.feb 2021 Atbildēt
Dzintra Cīrule

Jums piekrītu, to nevajadzētu pieļaut!!!KĀ TĀ VAR BŪT, KA TIKAI MŪSU VALSTĪ NOTIEK TIK PRETTIESISKAS LIETAS? Kurš beidzot sāks atbildēt ar vārdu un uzvārdu, nevis ar kārtējo saukli - tā sanāca, nav autora!!!

23.feb 2021 Atbildēt
Uldis Bārītis

Pēc raksta izskatās, ka Vilipsonu dzīvoklis ir kādai ietekmīgai personai iepaticies, Vilipsoni noteikti to moderni izremontēja.

23.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ko var gribēt no valdības, kur pat ministri ir piderasi!

23.feb 2021 Atbildēt
NORCA

Nu neko darit...Es devindesmitajos zaudeju 43ha pie juras..Ari izkrapa ,lai gan mana paraksta nekur nebija..Tada bezlikumu valsti dzivojam...Gan jau ir vel kads ipasums siem kur patverties..

23.feb 2021 Atbildēt
Kristaps LV Bam's

Man paziņam ši paša kompānija ar Keišu un Zeņkovu Misnieku ielā nozaga dzīvokli arī noviltojot gan pilnvaru gan testamentu ,un joprojām staigā brīvība .......

1.mar 2021 Atbildēt
Kulturkukas

Tas nebeidz šokēt, un liekas pat, ka ir tādi cilvēki valsts pārvaldē, kuri gūst īpašu gandarījumu, ja var ko tādu pieļaut, procesus lēni ievelkot garumā (jo laikam jau uz šo bēdu stāstu rēķina varas apziņa pār citiem sniedz kaut kāda veida katarses, kurās ar pacilātību var no augšas uz kādu paskatīties ar domu - ahā, iekritāt gan!)

23.feb 2021 Atbildēt
Miķelis

Tā ir absolūta nelietība no valsts policijas puses. Ja tiek pirtks Zemesgrāmatā reģistrēts dzīvoklis un nav pierādīta pircēja iesaiste saistībā ar šo dzīvokli veiktajās nelikumībās, pircēji ir labticīgie ieguvēji un valstij savas prasības jāvērš pret nelikumīgo darbību veicējiem.

27.feb 2021 Atbildēt
Miķelis

Mana policija mani sargā...

27.feb 2021 Atbildēt

Komentēt