Komentāri: Latvijas iedzīvotāja sašutusi par bērnu grāmatā ieraudzīto

Kasiog

Acīmredzot pretoties nav vērts drīz tas tiks pieņemts kā likums.Un viendzimuma pāri varēs svinēt uzvaru.

26.dec 2020 Atbildēt
Jānis Lulle

Pretoties vērts ir vienmēr.

26.dec 2020 Atbildēt
anatolijs atbilde Jānis Lulle

ja nepretojies-tad pec tam vaino pats sevi...

27.dec 2020 Atbildēt
ludis links

Ir jāpretojas, varam sākt boikotēt Rozes grāmatnīcu, kur šitā pederastu makulatūra tiek izplatīta. Lai tad iet pa burbuli. Es, piemēram, jau sen neapmeklēju pederastu portālu delfi

27.dec 2020 Atbildēt
Dainis Jurgevičs

Beidz reklamēt muļķības! 15 kg. mēnesī var nograuzt vien smaga slimība. Otrkārt, lai nekaitētu organismam, ārsti neiesaka zaudēt vairāk kā 2kg. mēnesī. Treškārt, ja tā būtu patiesība, atkristu nepieciešamība uzmācīgi reklamēties galīgi tam nepiemērotā veidā.

28.dec 2020 Atbildēt
Dace Āboliņa

Noziegums pret bērniem!!!Ar ST un Progresīvo svētību.Mazs bērns ir neaizsargāts no "diviem tētiem" .Kā divi vīrieši var izaudzināt topošo māti, sievu normālai ģimenei ? Kā var palīdzēt augošai meitenei pubertātes vecumā ,ja viņi nav bijuši meitenes ,kurām šis laiks ir tik sarežģīts ?Visi pieaugušie nāk no bērnības ,kur vecāku piemērs ir noteicošais. Viendzimumu pāru audzinātie bērni ir apzagti un nolemti sakropļotai dzīvei gan skolā ,gan attiecībās ar partneriem.

26.dec 2020 Atbildēt
Ivars Austrums

Precīzi!

26.dec 2020 Atbildēt
Jānis Bogdanovs

Es pilnībā piekrītu- vientuļā māmiņa nespēj izaudzināt īstu vīrieti un vientuļais tētis nevar izaudzināt īstu sievieti. Tāpēc mums nevajadzētu pieļaut, ka bērni uzaug ģimenēs, kur vecāks/i tiek pārstāvēti tikai no viena dzimuma.

Ģimene, kurā vīrietis sit sievu, vienmēr ir piedzēries un nestrādā ir svētība salīdzinot ar diviem vīriešiem (vai divām sievietēm), kuri izrāda rūpes un mīlestību bērnam- FUJ!!!

Un iedomājieties, ka vēl šādi vientuļie vecāki izdomā apprecēties vēlreiz- ielas meitas un žigolo, ka es jums saku. Kādu piemēru tas rādīs bērnam??? Tādi izaugs ar sakropļotu uztveri.

Sarkasms, Dacīt, tikai sarkasms...

Ja valsts pieļauj, ka bērni uzaug viena vecāka ģimenē vai ģimenē, kur alkohols ir ierasta lieta, tad divi mīloši vecāki nav nekas ārpus normas.

Vienkārši atdzīsti sev, ka doma par diviem krāniņiem vai vāverītēm kopā Tev liekas pretīga un tiec tam pāri.

26.dec 2020 Atbildēt
Antra Grube

Cik gan Jūs vienkārši nolamājāt par nenormāliem tos tūkstošus vīriešu, par kuru puiku lietām vientuļās mātes viņiem neko nevarēja pastāstīt, un tos simtus meiteņu, kuras audzinājuši tikai tēvi. Pēckara puikas, kuri lielākoties auga bez tēviem, izauga par daudz pamatīgākiem un atbildīgākiem vīriešiem nekā daudzi no Jūsu minētajām "pareizajām ģimenēm".

26.dec 2020 Atbildēt
Haralds Elceris atbilde Jānis Bogdanovs

vientuļā māmiņa nespēj izaudzināt arī īstu sievieti un vientuļais tētis nevar izaudzināt arī īstu vīrieti!

27.dec 2020 Atbildēt
Uģis Jansons

Pazinu divus gejus,kas dzīvoja kopā...Kāda miskaste var būt dzīvoklī kur dzīvo divi veči auuu.....

27.dec 2020 Atbildēt
Jānis Bogdanovs atbilde Haralds Elceris

Es piekrītu, ka vislabākais variants ir ģimene ar sievieti un vīrieti. Bet, diemžēl, labākie varianti ne vienmēr ir iespējami. Pat, ja ģimenē nav viena dzimuma pārstāvja, to var aizvietot ar onkuli, vectēvu, tanti, vecmammu, kas attiecīgi var daļēji pildīt mātes/tēva lomu.

28.dec 2020 Atbildēt
Didzis Birznieks

Pavisam īsi: ja cilvēks ir par indivīda brīvību un brīvā tirgus ekonomiku, tad viņš ir klasiskais liberālis. Ja viņš ir par aborta un viendzimuma kopdzīves pieļaujamību, tad viņš ir sociāli liberāls. Ja viņš ne tikai pats izturas pret šādām parādībām iecietīgi, bet vēlas, lai valsts aktīvi uzspiestu to atzīšanu visiem sabiedrības locekļiem ar likumiem, draudiem un sodiem, tad viņš ir liberālis pēdiņās, tā saucamais liberālis jeb liberāls mūsdienu nozīmē – tātad būtībā kreisais. Šai liberālisma ideoloģijai ar brīvību nav nekāda sakara, es to definētu kā kreiso radikāli sekulāro progresīvismu jeb neomarksismu. www.la.lv/par-atlauto-v...kIA0xs8GItvmag

26.dec 2020 Atbildēt
Gunta Šceņņikova

Ģimene ir mamma un tētis un bērni. Tā nu tas ir. Mēs nekur neiejaucamies un neko neizjaucam. Jūs, viendzimuma pāri, iejaucaties un izjaucat lietu kārtību. Jūs rīkojat manifestācijas, parādes, apsaukājiet mūs par tumsoņām. Jā, jūs panāksiet savu, bet tas nenozīmē, ka jums ir taisnība. Dieva ieceltā kārtībā ir patiesība.

26.dec 2020 Atbildēt
Jānis Lulle

"Ak, nē! Bērns uzzinās, ka pasaulē ir dažādas ģimenes! Un ka citur ir normāli mīlēt jebkuru cilvēku, neatkarīgi no dzimuma. Ko nu tagad darīsim?

Manuprāt, vislielākā sāpe bērnam būs uzzināt, ka Latvijas tumšoņi vēl joprojām liedz cilvēkam mīlestības brīvību un uzskata, ka viņiem ir tiesības jaukties citu cilvēku visprivātākajā dzīvē," tikai autore nez kādēļ aizmirsa pieminēt, ka mīlēt var dažādi, arī nepārguļot ar " zaķīti" vai zaķenīti." Normāls vīrietis savu sievu un meitu mīl dažādi. Tāpat savu dēlu un savu draugu es mīlēšu dažādi. Neviens nevar aizliegt mīlēt. Mīlēt savu tuvāko kā sevi pašu līdz pat dzīvības upurēšanai otra labā - tas ir pat pienākums. Un neviens nevar aizliegt savā gultiņā ik vakaru drāzties kaut ar 100 " zaķīšiem" un 1000 "zaķenītēm." Bet, ja valsts Satversmē par valstiskuma pamatu ir pasludinājusi arī kristīgās vērtības tad ir tikai loģiski, ka atbalstīta tiek vienīgi viena vīrieša un vienas sievietes kopdzīve nolūkā radīt kopīgus pēcnācējus.

26.dec 2020 Atbildēt
Alberts Brokāns

Vai kāds man var izskaidrot šo dabas fenomenu, ka diviem tēviņiem piedzimst bērns. Šito brīnumu es savā ilgtajā mūža nebiju piedzīvojis.

26.dec 2020 Atbildēt
Aigars Alksnis

Varbūt vari izskaidrot, kā trešdaļai Latvijā mītošo bērnu nav neviens tētis?

26.dec 2020 Atbildēt
Haralds Elceris atbilde Aigars Alksnis

izvelk, nokrata un aiziet!

27.dec 2020 Atbildēt
Prieka Pundurs

Riebiigi. To graamatu vajadzetu aizliegt.

26.dec 2020 Atbildēt
Andrejs Skalbergs

nojaukt okupācijas pieminekli arī tika savākti vairāk kā 10000 parakstu. vai nojauca?

26.dec 2020 Atbildēt
Vilnis Briezkalns

Tā lūk.par mums normālajiem paņirgājas.Redziet ,protestējiet,protestējiet,vienalga savu panāksim.Tagad Covid ēnā riktīgi sarosījušies.Uz ielam normālu ģimeņu aizstwvjus kautkā īsti nemana.Skumji.

27.dec 2020 Atbildēt
Spīdola

Cik jauki redzēt, ka arī Latvijā kaut kas tik pozitīvs un progresīvs redzams! Reizēm komentārus palasot rodas sajūta, ka dzīvojam viduslaikos : D Žēl gan, ka māte stāstā to faktu nav novērojusi. Laikam arī viena no tā paša tipa jau būs. Labu veiksmi bērniņam izaugt laipnākam un saprotošākam!

27.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

:DDD Humoriste! :DDD

30.dec 2020 Atbildēt
Egils

Tak esam eiropas savienībā.Paskatieties kas tur notiek.Kas ieņem vadošos amatus.Taka paši vainīgi,gribējām eiropā.

27.dec 2020 Atbildēt
Juris Vilkaste

Va vellos! Kas tos pidarus atbalsta augstākajā līmenī??? Droši vien tādi paši pidrillas ...

11.jan 2021 Atbildēt
Aivars Kukličs

Shalom......kas notiek, ja nepretojas ļaunumam? Neko nedarot, lai ieviestu Taisnību, rodas netaisnība un tas ir taisnīgi. Sods - ir maksa par neko nedarīšanu. Un sods par pilsonisko pasivitāti ir - ļaundaru vara (Platons). Un tā ir patiesība!

Politiķei M.Golubevai der zināt Rakstus, kur ir sacīts, ka homoseksuālās attiecības ir negantība un izvirtība! To arī redzot nezina ar neviens no to valstu līderiem, kuriem nav bērnu, nav ,,baby". Un tādi ir Vācijas pr.m. Merķeļe, ES komisijas pr-tājs Žan-Klod Junkers, Lielbritānijas pr.m. T.Meija, Holandes, Sveices un Islandes premrejministri, kuriem nav bērni un kuri neredz vai negrib redzēt šo ģimenes vērtību, no kuras veidojas ikviena sabiedrība.

Nesen vienā Saeimas un nevalstisko organizācijas NVO forumā Saeimas pr-tāja Mūrniece uzsvēra, ka pati lielākā Latvijas vērtība esot ģimene. Kādi liekulīgi vārdi - jo tajā pašā laikā ar Saeimas priekšsēdētājas ,,svētību" tiek atļauts rīkot LGBT praidus pa Rīgas ielām, kur puskaili izskrāsojušies vīrieši un sievietes baida bērnus!

Neko nedarot, lai ieviestu Taisnību, rodas netaisnība un tas ir taisnīgi. Sods - ir maksa par neko nedarīšanu. Un sods par pilsonisko pasivitāti ir - ļaundaru vara (Platons). Un tā ir patiesība!

Svētības un spēkus aizstāvēt ģimeniskās vērtības!

28.dec 2020 Atbildēt
Aivars Kukličs
28.dec 2020 Atbildēt
Eduards Vasiļevskis

Šeit ir saskatāms plānveidīgs izvirtušo netradicionāļu uzbrukums, " laivas šūpošana"caur masu mēdijiem, caur nu jau vairākām bērnu grāmatiņām, caur ikdienas publikācijām par homoseksuālo izvirtuļu čupošanos, caur ST virzītiem lēmumiem. Visos līmeņos no ES, Vatikānas, caur homoseksuāliem saeimas deputātiem tiek ievazāta apzināta seksuāla kroplība.

28.dec 2020 Atbildēt
Signe Zemīte

Diemžēl mūs sāk uzspiest šo ideoloģiju un tas ir skumji! Nu dariet tak savā guļamistabā ko jūs gribat bet savu perversiju nevajag uzspiest ka normālu jo tas tā nav tas ir grēks! Normāli ir ģimene ar sievieti un vīrieti un tikai šāda savienība var piedzimt bērns, nevis kaut kā savādāk!

29.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Tāda tipa grāmatas sastāda Golubevas, Streipa, Riņķēviča un citu Amunas rakstura bibliotēku iespaidīgāko daļu.

30.dec 2020 Atbildēt
Lillija Raap

Nu tas tiks ātri nolemts, bet par iedzīvotāju krāpšanu ar OIK nevar pārtraukt gadiem! Ar to var spriest par mūsu valsts varas varzu nostāju!!!! Man personīgi vienalga par tiem invalīdiem{savādāk to nevar nosaukt), bet tas nenozīmē ka pārējiem var uzspļaut!

30.dec 2020 Atbildēt
josh

Prātā slābanajai mammai vajadzētu savu mācību grāmatu, ar bildēm.

30.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Jā, grāmatu ar divām mammām!

3.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

ir vēl grāmata'' Kaka un pavasaris'' par suņa sūdu čupas piedzīvojumiem .""Maskačkas stāsti'' ari super !

2.jan 2021 Atbildēt
Daina Lepika

Varētu padomāt, ka visiem heteroseksuāļiem kāds no rītdienas aizliegs atrasties "tradicionālā" ģimenē. Nebāziet degunu svešās guļamistabās, netiesājiet citus, lai paši netaptu tiesāti. Cik daudz vardarbības, tajā skaitā seksuālās, izjūt bērni, sievietes "tradicionālās" ģimenēs? To nezina pat policija, tikai Dievs. Pietiks liekuļot par tradicionālām ideālām ģimenēm! Tādu ir labi ja 10%!!! Precīzāk zinās tikai Dievs.

12.jan 2021 Atbildēt
Inta

Ko tu te dievojies stulbā lezbu kaza. Laikam esi kārtīgi apdauzīta, nu tad tev bērnus nevar uzticēt. Izaugs atkal viena lezbe, vai viens pedālis.

23.jan 2021 Atbildēt
Sandra Harmonija

geji arī grib justies labi un ņemt auzdināt bērnu

12.jan 2021 Atbildēt

Komentēt