Tērvetē sievietei dzimšanas diena izvēršas murgā

© Panthermedia/Scanpix/LETA

Kādai sievietei pamatīgi tika sabojātas dzimšanas dienas svinības "Pūteļkrogā" Tērvetē.

Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka viesiem ticis pasniegts nekvalitatīvs ēdiens, kā arī apkalpošana no personāla puses bijusi nelaipna.

" Pusdienu laikā ēdienā tika atrasts tārps, pat divi.
Uz jautājumu - kas tas ir un kā risināsim situāciju - oficiante agresīvā tonī paziņoja, ka virtuvē viss ir svaigs un viņiem viss ir kārtībā. Viņa ēdienu negatavojot. Vārdu sakot, es pati esmu atnesusi līdz tārpus, lai sabojātu savas dzimšanas dienas pusdienas radu lokā.
Attieksme pret klientu pilnībā nepieņemama - augstprātīga, nelaipna - un atvainošanos tā arī nesagaidīju. Ceru, ka vismaz PVD būs savu pienākumu augstumos un izkontrolēs viņus, lai citiem tik ļoti nav jāviļas," savu pieredzi apraksta sieviete.

Privātais arhīvs/sudzibas.lv

Viņa uzsver, ka neskatoties uz radušos situāciju, rēķinu apmaksāja pilnībā.

"Lieki piebilst, ka rēkinu apmaksāju pilnā apmērā. Aizvainojums par tik pazemojošo komunikaciju no uzņēmuma puses bija tik liels, ka nespēju pat pieņemt pieškirto atlaidi.
Ja kāds tā dara, tad nevar a-priori pieņemt, ka visi cilvēki ir nelieši.
Biju gatava būt saprotoša, jo tiešām domāju, ka meža sēnēs var gadīties, kas nepamanīts, bet ja man, jau sarunas sakumā liek saprast, ka es pati esmu vainīga un no uzņēmuma puses neviens pat netaisās atvainoties - tas ir nepieņemami un tā ir nelietīga attieksme pret viesiem!" viņa piebilst.

Jāpiebilst, ka cilvēki bieži sūdzas par Rīgas kafejnīcām gan ēdiena kvalitātes, gan darbinieku attieksmes dēļ.

Tā nesen kāda sieviete pastāstījusi par murgu, ko piedzīvojusi Latvijā populārā kafejnīcā.

Avots