Komentāri: Vien kauli un atgriezumi! Pircēja sašutusi par veikalā iegādāto šašliku

Aivars

Kādam dīvainītim jābūt, lai pirktu subproduktu ar kauliem un ādu, cerot uzcept no tā kaut ko jēdzīgu! Marinēju tikai pats.

31.jūl 2020 Atbildēt
Gita

Nu ja,tagad jau mees esam slinki palikushi un bagaati,ka varam paarmaksaat.Par 3 eiro uz akciju var nopirkt paaris kg skinkiishus,bet te par 0.600 maksaa taadu naudu :))Pate vainiiga,ka nemaaki samarineet vistinju,receptes pilns nets.

31.jūl 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Jāpērk mednieku desiņas tās bez kauliem

31.jūl 2020 Atbildēt
Gita

ha,ha un ar mehaanisko vistas galjinu sho,kas bildee.Tomeer buutu jaapalasa,no kaa produkcija razjota.Neiegraabies ;))))

31.jūl 2020 Atbildēt
Gita

Tatjana,izlasiet kaartiigi uz cheka,ka razotaajs ir SIA"'Lenoka'' un nevainojiet veikalu.Lasiit arii ir jaamaak,ne tik suudziibas rakstiit.Suudzeeties mees jau par veikaliem esam naski,tik lasiit neprotam,kas ir razotaajs.Veikali tik realize razotaaja preci,ja veel to nezinaat.

31.jūl 2020 Atbildēt
Balva Vilka

Gita, manuprāt, jums pašai jāprot izprast uz čeka rakstīto--uz čeka minētais sia arī ir veikala īpašnieks, čekā nav ražotāja firmas šašlikam , bet skaidri norādīts, ka vistas šķiņķa gan nevis atkritumu!

1.aug 2020 Atbildēt
Yohn Plunt

Vai tiešām tā malace iedomājusies, ka šašlikos izmanto kvalitatīvu gaļu? Protams, ka tur samet visādus mēslus, kas mētājas uz ceha grīdas, uzlej tam pa virsu etiķi lai nesmird, piegriež klāt iepuvušos sīpolus, lai nav jāmet ārā un pārdod kā "šašliku". Ja gribi LABU šašliku, neslinko, taisi to pats.

31.jūl 2020 Atbildēt
Balva Vilka

Nesen pirku šašliku no cūkgaļas šķiņķa taisīts Maxima--nu bija patiešām laba kvalitāte atbilda rakstītam

1.aug 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Pati vainīga.

1.aug 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Ja gribēs ēst, tad aizies rūkdams.

2.aug 2020 Atbildēt
Edmunds Liepa

Sia Lenoka,tas pats Mego.Sia Lenoka,ražo pārtiku,kā arī izplata citu firmu ražoto pārtiku un citas preces sava brenda Mego veikalos.

2.aug 2020 Atbildēt

Komentēt