VIDEO: Maskavas forštatē pēc strīda ar draudzeni vīrietis draud nolēkt no jumta

© Ekrānuzņēmums no video

Piektdien Maskavas forštates iedzīvotājs Sergejs kļuva par liecinieku sava trīsdesmit četrus gadus vecā kaimiņa trakošanai. Viņš bija sastrīdējies ar savu mīļoto un nespēja tikt galā ar sirdssāpēm, tāpēc jūtas izlika visdažādākajos veidos, vēsta raidījums "Degpunktā".

“No sākuma viņi nesa ledusskapi, tā viņa sieva, cik es saprotu. Tad viņš vārtījās, kliedza, puķēs sēdēja. Pēc tam viņš tur sāka dejot, gar mašīnām grābstīties, teica, ka mirst, vajadzēja saukt policiju. Un tā mēs viņu ķērām, kamēr viņš ieskrēja kāpņutelpā,” raidījumam stāsta notikušā aculiecinieks Sergejs.

Kad ieradās policija, vīrietis turpināja nekārtības un bēga no likumsargiem. Sākās pakaļdzīšanās, bet aizturēt nemiera cēlāju neizdevās.

“Un pēc tam viņš bija uzsēdies lūkai virsū, nelaida viņus augšā, jo viņa tante tur dzīvo. Pēc tam viņš uzkāpa uz jumta un skraidīja, tur skursteni nedaudz nojauca. Viņš atvadījās no visiem, sievas, mātes, tēva,” stāsta Sergejs.

Pašnāvības draudi situāciju mainīja, un glābšanas misijā tagad nācās iesaistīties arī ugunsdzēsējiem un pretterorisma ”Omega” vienības darbiniekiem. Ar vīrieti tika veiktas pārrunas, bet Sergejs apgalvo, ka kaimiņu vest pie prāta bija grūti, jo viņš esot lietojis apreibinošas vielas.

Visbeidzot - vīrieti izdevās pierunāt sadarboties, viņš tika nogādāts drošībā ar pacēlāja palīdzību. Pēc tam specdienesta darbinieki nemiera cēlāju sagūstīja un nodeva mediķiem.