Komentāri: Rīdzinieks pašvaldības policijai ziņo par guļošu cilvēku, taču tiek "pasūtīts"

Uldis Paegle

visi menti ir āži...

19.apr 2020 Atbildēt
Johns Doo

Nefiga, man 2 gadus atpakall bija liidziiga situaacija Ceesiis, Menti adekvaati, pieklaajiigi, izpaliidziigi.

19.apr 2020 Atbildēt
Antons Fjodorovičs Polučka

Kas tad esi tu,ja grūtā brīdī palīdzību lūdz āžiem?Tvaika ielas pacients?

22.apr 2020 Atbildēt
Santa Ubarste

Kā jebkurā profesijā ir ne īpaši labi darbinieki un izcili labi darbinieki. Žēl, ja kādreiz nākas sastapt ne īpaši labus darbiniekus. Es neesmu policijas pārstāvis, bet ikdienā nereti nākas sadarboties ar Valsts vai Rīgas pašvaldības policistu kungiem. Esmu ļoti priecīga, ka lielākoties policiju pārstāvji ir saprotoši, pretimnākoši, cilvēcīgi. Paldies

19.apr 2020 Atbildēt
Sandra Ceriņa

Vakar arī saucu policiju pa 112, savienoja ar XXXXX iecirkni... Nu, ziniet, tas saucās - lauki ienāk pilsētā... Tik nekaunīgu toni no jaunās policistes puses es negaidīju...Principā pat muti neļāva atvērt sarunas laikā! Policiju saucu, lai aizturētu un pārbaudītu aizdomīgu tipu, kurš narkotisko, vai alko iedarbībā bija pakritis zālē, bet blakus ļoooti labs divritenis...

19.apr 2020 Atbildēt
Johns Doo

uzraksti suudziibu :) Nr tev savs ir vinniem jaabuut ierakstam lai vainigo personu sauc pie atbildiibas :P

19.apr 2020 Atbildēt
Janis

Pa to bonusus neviens nedod, BET PAR SODU UZLIKŠANU GAN. Katrs taupa savus spēkus kā māk - lielāki ieguvumi ar minimālu piepūli!

19.apr 2020 Atbildēt
Roberts

Aha, atceros kā reiz tie menti uz Šiacu masāžu pēc mineta gāja

19.apr 2020 Atbildēt
Līga Rakšte

Un tā Kaspars pārtapa par Kristapu

20.apr 2020 Atbildēt
Normunds Nurks

Pirms cienītais kungs, bļaut pa visu Latviju medijos cik visi dienesti slikti, Jums kā kārtīgam pilsonim derētu iegaumēt, ka pirmkārt ,kā to paredz elementāri algoritmi, jāmēģina cilvēku uzrunāt, painteresēties kas noticis, vai ir nepieciešama palīdzība un tikai tad saukt visus iespējamos dienestus. Kad jūs ļaudis sapratīsiet, kamēr dienesti ar dzīvības glābšanai paredzētu aprīkojumu riskējot ar savām un citu dzīvībām pa pilsētu traucas pamodināt kārtējo dzērāju, kurš vienkārši kārtējo reizi uz soliņa (vai zem...)guļ, iespējams kāds patiešām kaut kur mirst ar insultu un minūtes ir skaitītas, bet brīvu brigāžu nav.... Vēlu lai Jums un nevienam Jūsu tuviniekam nebūtu dzīvība briesmās, kad trūks brigādes, jo visi modinās dzērājus un ārstēs trīs dienu temperatūru!

24.apr 2020 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Normund Nurk! te runa ir par pašvaldības policiju, ja grūti bija saprast. Policija neko nedara, kad kāds mirst ar insultu vai līdzīgi! Pašvaldības policiste!!! būdama dažu soļu attālumā no pakritušā vīrieša un aicināta kaut ko darīt- pagrieza muguru visam un aizgāja!!! Uzrunāt pakritušo? To ne katris spēj, jo, ja nu viņam nav brīv runāt un pat galvu pagriezt, lai dzīvību nezaudētu, var būt viņš ir ievainots, bet tas nav redzams , ko rad? Policija ir priekš tam, lai mums tas nebūtu pašiem jādara. Es policistam nelieku svērt kartupeļus veikalā, ja svari ir sabojājušies vai pieskatīt bērnu, kamēr es aiziešu pie friziera.

2.mai 2020 Atbildēt
Jōnis Nemīzis atbilde Solveiga Pelnēna

Šitas Nurks ir visprastākais varas trollis,paskatiet citus viņa komentārus.

15.apr 2021 Atbildēt
anita

Nepatikshanas nonakt palidz daudzi,bet ka atrodies gala merkii nav neviena.

27.apr 2020 Atbildēt

Komentēt