Komentāri: Ieva Brante kļūst par liecinieci nežēlīgai bērnu rīcībai

Cukurs Arturs

Kāpēc juriste uzreiz neizsauca policiju vai vismaz varēja piefiksēt vainīgo vārdus un pati paziņot valsts policiju par notikušo?

23.jan 2020 Atbildēt
jabis

sadomāts stāstiņš?

24.jan 2020 Atbildēt
Cilvēks ar suni

Nesaprotu tik gļēvu un jēlu rīcību no jaunkundzes puses. Redzot klātienē atklātu pusaudžu likumpārkāpumu - divu puišu fizisku ņirgāšanos par trim citiem jaunākiem, šī trenētā jaunkundze, kura apmeklē sporta zāles un kaila veic ziemas nakts peldes, tā vietā, lai saķertu aiz čupra vienu no pāridarītājiem un izsauktu policiju, uzvedas kā veca kā veca groša. Viņas bilde un pamācība ir tikai pašreklāma.

24.jan 2020 Atbildēt
Dace

nav tev tiesību regulēt ar policiju mazohista un sadista izklaides

24.jan 2020 Atbildēt
Emma Pupa

Kopš kura laika puišeļu kautiņus izšķir policija?!!! Mīļie cilvēki, bērni katru dienu izkaujas skolās, uz ielas. Tā vienmēr ir bijis un vienmēr tā būs, ka puišeļi kaujas. Kā viņi citādi iemācās aizstāvēt sevi, citus? "Cilvēks ar suni" katram grib pielikt klāt policistu un pataisīt puikas par kaut kādiem ņergām. Pareizi Brante izdarīja, izšķīra un tajā brīdī izlādēja atmosfēru. ..bet tas nav policijas darbs. Bet vecāku darbs. Sūtiet savus bērnus uz sporta sekcijām un šis jautājums nebūs jārisina.

24.jan 2020 Atbildēt
Agris Svarcs

nu ja,klāt ir! ja "neuzkristu" ārkārtas vēlēšanas,tad vēl kādu laiku,par viņu nebūtu dzirdējuši,bet tagad jau viņa uzpeldēs diezgan bieži...

25.jan 2020 Atbildēt
Agnese Dzintare

Sveši cilvēki var palūgt pārdarītājiem pārtraukt bet turēt vai ko citu darīt nedrīkst to nosaka bērnu tiesības. Paši tādas pieņēma. Policiju var saukt un pierakstīt no cietušajiem pārdarītāja vārdu uzvārdu skolu un klasi bet neko vairāk var aizvest bērnus uz mājām. Tas arī viss iesākumā.

25.jan 2020 Atbildēt
Andris Broks

Memļaki

26.jan 2020 Atbildēt
Andris Broks

Sīkie memļaki mēs bērnībā lielajiem degunus izsitām,ka asins tecēja

26.jan 2020 Atbildēt
Andrejs

Iespējams, viņas profesionalitāte ir tieši proporcionāla vēlmei kļūt populārai un atpazīstamai.

30.jan 2020 Atbildēt

Komentēt