Komentāri: "Nabaga kasieres!" Pircējs par notiekošo veikalā Mežciemā

Marina Bruzgule

Mirsti nost uzreiz. Nekad nebūsi pensionārs. Nesaņemsi lamas un nicinājumu. Paliksi vingrs un pasargāsi sevi no Alcheimera un vecuma demences. Tā kā droši, droši uz priekšu.

21.dec 2019 Atbildēt
Rudīte Koroļkova

Pensionāri un citi vājprātīgie!!! Ceru, ka Tavi vecāki arī ir šajā kategorijā un zin, ko viņu bērns (pieaugušais) par viņiem domā! Dievs dos, pats arī tur reiz būsi un saņemsi vērtējumu no kāda supergudrīša, kurš cer mūžam būt jauns, stiprs un bez vecuma kaitēm!

21.dec 2019 Atbildēt
Aivars Bulavs

....nevajag tikai bla,bla,es arī pensionārs iepērkos sajā veikalā,tur apkalpo divas kasieres,zale bieži preci plauktos izliek prečzine,kura uz jautājumu par cenām atbild ļoti negribīgi,kasieres bieži kļūdās cenu noteikšanā,viena no kasierēm kad vinai viss piegriezies vispār aiziet uzsmēkēt,veidojas drausmīga rinda,kaislības sit augstu vilni!!!....totāls bardaks katru dienu valda šajā veikalā!!!

21.dec 2019 Atbildēt
Livija Subbotina

Pensionāri nav vainīgi ka atbildīgie pa cenām nepilda savus darba pienākumus, nepareizi ievadītas cenas datoros kur kasē uzrāda cenas, sūdzības pie vadības.

21.dec 2019 Atbildēt
Alida Djatlika

Marina, jāmirst nevienam nav, bez laika, bet tas, ka pensionāri, lielā daļa, ir neizturami, tas ir vairāk kā tiesa.Dzīvoju es Lielbritānijā un šeit arī ir pensionāri, bet visi viņi ir pieklājīgi un solīdi un nekad neesnu redzējusi taisam tračus ne veikalos, ne kur citur. Vecums nav slimība un vājprāts, kā to daudzi uztver, bet gan grožu palaišsana uz nebēdu. Esmu veca, tātad varu atļauties būt brūtāla. Tie pensionāri arī agrāk, kad bija jauni un stipri, pilnīgi iespējams, bija nekulturāli un piekasīgi.Nu nevar, normāls, gudrs cilvēks, tikai aizejot pensijā palikt par monstru. Un vēl, brutālie un piekasīgie pensionāri ir novēroti pārsvarā no krievu tautības

21.dec 2019 Atbildēt
Guldager Valda

Tå ir nabadziibas vaina, ka pensionåri iigni.

21.dec 2019 Atbildēt
Maria

Kā vispār nav kauna viena nelieša murgus te pārpublicēt! Laikam Alidas līmeņa jampampiņi portālu veido.

22.dec 2019 Atbildēt
Dace

It kā jaunās, gudrās pakaļas būtu daudz labākas. Apkalpojošās sfēras darbiniekiem ir galīgi vienalga, kāda vecuma riebeklis bojā noskaņojumu - jaunatne, kura skaidro savas tiesības, vai ķērcošs babulis. Un spriežot pēc sīkajiem mūdzīšiem, kuriem vecāki atļauj visu, tie vēl ir tikai ziediņi - odziņas vēl redzēsim.

22.dec 2019 Atbildēt
Daina

Čekos ievadītās summas ir jāpārbauda. Jo bieži, pie preces ir viena cena, kasē cita. Vai arī kasē netiek ņemts vērā: pērc divas preces maksā mazāk. Pastāv interesantas cenu atlaides. Piem. Vecā cena 1.00 eiri , jaunā cena 1.00 eiro. Tādas cenu "atlaides" praktizē Elvi. Kasieres ir tie cilvēki, kuras nepelnīti saņem pārmetumus.

23.dec 2019 Atbildēt

Komentēt