Komentāri: "Acīs man bija asaru jūra"; jauna medmāsiņa atklāj "baltā halāta tumšo pusi"

Asne

Ja tam visam būtu jātic, tad kā lūdzu primitīvu rupekļu uzvedību ietekmēs 20 proc.algas pielikums mediķiem? To medicīnas iestādi arī būtu labi nosaukt, lai tauta zin savus varoņus. Savādāk tas viss kaut kā izskatās pēc gadu desmitiem soc.tīklos klejojošo gaudu stāstiņu par vecmāmiņu, kas veikalā vienu kartupeli pērk, bet pie kases parasti uzrodās kāds labvēlis, kas samaksā par veselu kilogramu. Ārstiem,protams, algām jābūt vismaz no 3000 -4000 sākot.

11.nov 2019 Atbildēt
Dura

Asne,tas nav nekāds gaudu stāstiņš!!!

To pašu redzu savās mājās. Atnāk meita,kura ir medmāsa, stāsta to pašu. Raud, pārdzīvo,nesaprot!

Vēl trakāk,nepatīkama attieksme ir arī no ārstu un vecāko medmāsu puses( tiesa gan tikai no dažiem darbiniekiem)jo,cilvēks atnācis ar labu strādāt gribu,bet ārstei un dažai labai vecākai medmāsai tas nepatīk- nav ko auklēties ar pacientiem utt.

Šobrīd meita ir uz izlemšanas sliekšņa- turpināt,vai iet mācīties citu profesiju. Bet medicīna bija viņas izsapņotais bērnības sapnis...

Nebaidās viņa no grūtībām, salauž attieksme...

Jā,piemaksa to nemainīs....bet būs naudiņa par kuru palutināt sevi,lai atgūtu spēkus...Visiem mediķiem novēlu stipru veselību!!!

11.nov 2019 Atbildēt
Ventuks

Nu nezin, nezin... nav gadījies redzēt neko tādu. Neesmu medicīnas iestādē pārāk biežs viesis, bet ne reizi neesmu redzējis kaut ko tamlīdzīgu.

12.nov 2019 Atbildēt
Diana Mikelsons

Ventuk ,ja nezini -nekomente.Jauna medmasa raksta visu ka patiesibu ir ,bija un iespejams ,ka bus vel.Attieksme pret cilvekiem,kuri sniedz palidzibu ir nozelojama,ista postpadomju ,jo samaksa ir tada pati ka bija ,kad godatais veselibas ministrs Kaneps aicinaja -"lai tauta pati baro savus medikus"ta pasludinot zeligas algas un "pateicibas " no tautas ,kuri ir atkarigi no postpadomju medicinas ,kura dzivo vel sodien Latvija.

13.nov 2019 Atbildēt
Gundega Apša

Diemžēl, ne tikai medicīnas darbinieki piedzīvo šādu attieksmi, arī skolotāji saskaras ar šādu attieksmi no vecāku puses. Un mans novērojums-tā pārsvarā dara neizglītotākie un nestrādājušie cilvēki, jo viņi nemaz nezina -kā ir nopietni strādāt, ja visu mūžu dzīvo no pabalstiem Un tad nu šīs ir vietas, kur izrādīt savu,,varu"'un būt kaut kādā veidā pārākam par kādu, jo taisnība vienmēr ir klientam vai bērnu vecākam.Un pēc tam savā l'paziņu lokā lielās-kā es viņam , vai viņai sadevu

12.nov 2019 Atbildēt
Anda Muceniece

Tagad katrs velk uz savu pusi! Es pati esmu slimnīcâ piedzīvojusi no medmâsińu puses drausmīgu attieksmi! Ja neiedosi naudu,būsi sliktãka par suni,skumji!

13.nov 2019 Atbildēt
Gunta

Tās ļaunais kašķīgums ir vecuma

,slimību un plānprātībass paveids var strādāt bērnu nodaļā vai ārstu praksē , sieviešu psihiskās novirzes ir nepatīkamas prasās diazepeka vai asinspiediena slikts .

13.nov 2019 Atbildēt

Komentēt