Komentāri: Ģimene no Lielbritānijas atgriežas Latvijā un teju uzreiz piedzīvo vilšanos

Yohn Plunt

Tāpēc, ka bāleļi ir nekaunīgi un badīgi rausēji. Viņi visi kā viens iztēlojas, ka jekurš, kas strādā vai kaut nedaudz pastrādājis ārzemēs, uzreiz peldas naudā.

8.aug 2019 Atbildēt
Laima Osipova

Pilnīgi jums taisnība!

8.aug 2019 Atbildēt
Asne

Kur maksā nodokļus, tur arī var prasīt bezmaksas pakalpojumus. Tikai nekas jau nav bez maksas - kāds par visu maksā, šinī gadīkumā, tie, kas nav aizskrējuši pasaulē un Latvijā sakostiem zobiem maksā nodokļus.

8.aug 2019 Atbildēt
Kaspars Vilks atbilde Asne

Bet kas Tev teica ka viņi nemaksā nodokļus LV?Tērējot ārzemēs nopelnīto naudu šeit,viņi maksā gan PVN gan akcīzes nodokli.Varbūt pat vairāk nekā cits ar LV algu.Kā teica viena ierēdne no finanasu ministrijas ,pat bomzis nopēkot alus pudeli veikalā samaksā nodokli.Un tā nauda ar aiziet veselībai!

8.aug 2019 Atbildēt
Uldis Kims atbilde Asne

Asne, tu tāpat esi apvainojušies uz visiem un apmaldījušies trijās priedēs.

9.aug 2019 Atbildēt
Edgars Vasiļjevs atbilde Asne

Diezvai ka tu ar saviem 430 ... euro pvn atdot vairāk kā tie kas atbrauc no ārzemēm us savu dzimteni. Ja pati neesi aiskrējusi pati esi vainīga. Un visiem ir taisnība ka bērniem neatliekamā palīdzība ir par velti kaut esi ārzemēs strādājis un maksājis nodokļus. Tas taču ir tikai bērns ...... padomā loģiski ja pašai tā gadītos tad ar saceltu tādu traci ..... vienīgi ja pati neesi mediķis .

9.aug 2019 Atbildēt
Ilze Jansone atbilde Asne

Un, ka tev liekas, cik miljoni ir no Anglijas un Irijas parskaititi uz Latviju katru gadu?? Tie aizbrauceji, neko nesutitu, butu lielaka d. ...,ka tagad ir !

9.aug 2019 Atbildēt
Upmalis

Kā uzņemšanas darbinieki varēja zināt, ka šie ir strādājuši ārzemēs?!

12.aug 2019 Atbildēt
Loliks Liepa

Kāda starpība no kurienes berns atgriezies,ja viņs ir Latvijas pilsonis- berns,tad nav bezskaunīgi jaizmanto situacija!! Varētu padomāt,ka tiem kas strada talu no mājām,ta nauda viegli nāk! Kāda tur cilvēcīga kļūda,tā tak ir ikdiena mūsu med.iestadēs!

8.aug 2019 Atbildēt
Asne

Ir gan starpība. kāpēc gan Latvijas iezemiešiem jāmaksā visi iespējamie nodokļi, lai no tiem apmaksātu pakalpojumus personām, kas savus nodokļus maksā citai valstij. Pats Loliks pēc tam brēks, ka dakteri tik pa maksu un pensijas mazas.

8.aug 2019 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Varētu padomāt, ka Latvijā nauda aug kokos un var vieglu roku tērēt miljonus, gan aizbraucēju un viņu bērnu ārstēšanai, gan pensijām viņu vecākiem.

9.aug 2019 Atbildēt
Beatrise Bumbure atbilde Asne

Nu jūs runājat pilnīgas muļķības! Ja nezināt kur un kā viss veidojās, nerunājiet labāk.

9.aug 2019 Atbildēt
Sandra Odgaard atbilde Asne

jus vispar zinat, ka vini maksaja nodoklus ari seit, jo Lielbritanija ir zemaki nodokli, nodoklu starpiba atgriezoties jasamaksa seit, tatad nemot vera vinu algu vini noteikti samaksajusi vairak

9.aug 2019 Atbildēt
Antonija Dumpe atbilde Jānis Bērziņš

Vai tad vecāki nav savu pensiju nopelnījuši paši?

10.aug 2019 Atbildēt
Jānis Bērziņš atbilde Antonija Dumpe

Nu tad pasaki, lai tiem vecākiem kur glabājas viņu nopelnītā nauda un lai turpmāk viņi savas pensijas ņem no turienes nevis no tagad strādājošo maksātajiem nodokļiem. Vai varbūt tomēr...

10.aug 2019 Atbildēt
Ilze Janusa

loliks Liepa,tev ir taisniba,ja bernam ir latvijas pase un ir jabut bezmaksas medicina1 Vienkarsi latviesi doma,ka arzemes nauda krit no debesim klepi!Biedziet skaust un ienist viens otru! Kad tiek cilveki arzemes deguns gaisa atbraukusi no lv.ar pliku pakalu un nezin ko telo,nu kauns!

9.aug 2019 Atbildēt
Edgars Vasiļjevs

Tūr tā lieta tie kas nav strādājuši tie nezin kas tas ir. Mes te varam dzīt vietām haļavu. Bet tūr tev skatās visu ko tu dari cik ātri utt ... tie kas nav strādājuši tie NEKAD NEKAD nesapratīs ....

9.aug 2019 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Nu nesanāca tev. Deguns gaisā ir tieši no ārzemēm ATBRAUKUŠAJIEM, kuri atbraukuši pliku pakaļu un tēlo nezin ko! Tepat histērija par Lielbritānijas stundas algai līdzīgu rēķinu.

10.aug 2019 Atbildēt
Karlis Birzkalns

Sibīrijā raud pēc viņiem.

9.aug 2019 Atbildēt

Komentēt